Tot mai multe cazuri de infectare cu tulpina Omicron în România. Ultimele cifre

Încă 112 cazuri de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, astfel că numărul total de cazuri a ajuns la 295.

2879 afișări
Imaginea articolului Tot mai multe cazuri de infectare cu tulpina Omicron în România. Ultimele cifre

Institutul Naţional de Sănătate Publică a anunţat vineri confirmarea a 112 cazuri noi de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2.

Este vorba despre 48 de bărbaţi şi 64 de femei cu vârste cuprinse între 0 şi peste 80 de ani din municipiul Bucureşti şi 19 judeţe.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, din cele 112 cazuri de Omicron, patru sunt copii din grupa de vârstă 0 - 9 ani.

Un număr de 11 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia, Franţa, Tanzania, Bulgaria, SUA şi Austria.

Dintre cele 112 cazuri înregistrate, 37 sunt nevaccinate anti-COVID 19.

Probele au fost lucrate în laboratoarele INBI Matei Balş şi INCDMM Cantacuzino.

Numărul cazurilor de infectare confirmate la nivel naţional cu varianta Omicron se ridică la 295.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici