Un medic a compus şi a cântat „imnul” pentru vaccinare în curtea spitalului, împreună cu familia sa

Un medic din cadrul Sistemului Naţional de Sănătate (NHS) a scris şi a înregistrat o melodie prin care îi încurajează pe oameni să se vaccineze împotriva COVID-19.

356 afișări
Imaginea articolului Un medic a compus şi a cântat „imnul” pentru vaccinare în curtea spitalului, împreună cu familia sa

Sursa foto: Facebook

Lloyd Balatongan, medic la Royal Derby Hospital, a compus melodia împreună cu trupa familiei sale The Soulm8s. El a spus că speră că această piesă va inspira oamenii să se vaccineze pentru a se „proteja pe ei şi pe ceilalţi”.

Videoclipul este filmat la spital, cu personalul care îşi arată adeverinţele de vaccinare, potrivit BBC.

Dr. Balatongan a declarat că a decis să devină creativ atunci când a auzit că sunt oameni care refuză să se vaccineze. Melodia atrăgătoare, cântată de soţia sa Jackielou la voce şi de fiul său Liam la tobe, include versurile: „Lucrând împreună pentru a proteja naţiunea, toată lumea aşteaptă vaccinarea”.

„Am încercat să scriu un cântec doar pentru a-i convinge [ pe cei care se îndoiesc] să primească vaccinul pentru a se proteja pe ei înşişi şi pe ceilalţi şi pentru a ne scoate din această pandemie”, a spus el.

Dr. Balatongan, care este filipinez, a îndemnat, de asemenea, oamenii din comunităţile BAME să se prezinte la vaccinare după ce cifrele au arătat un declin în rândul acestor grupuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici