Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit la vârsta de 76 de ani

Actorul Jessie Lawrence Ferguson, cunoscut pentru rolul din filmul "Boyz n the Hood", de John Singleton, a murit la vârsta de 76 de ani, în locuinţa sa din Palmdale, statul american California, potrivit tmz.com.

501 afișări
Imaginea articolului Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit la vârsta de 76 de ani

Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit la vârsta de 76 de ani

Jace Ferguson, fiul actorului, a confirmat decesul pentru platforma de ştiri mondene. Acesta a mai spus că tatăl său a fost descoperit decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, lângă patul acestuia, televizorul fiind deschis. Actorul nu fusese bolnav, motiv pentru care decesul a venit ca un şoc pentru apropiaţi.

Surse din poliţie au spus că actorul a murit din cauze naturale.

Primul rol major al lui Jessie Lawrence Ferguson a fost în lungmetrajul "Starsky and Hutch" din 1979. A mai jucat în filme precum "The Chosen One", "The Presidio" şi "Prince of Darkness".

De cealaltă parte, regizorul filmului "Boyz n the Hood", John Singleton, este în comă, internat la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un accident vascular cerebral masiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici