Adelin Petrişor a devenit angajat permanent al TVR

Adelin Petrişor, corespondent special al Ştirilor TVR din septembrie 2010, a câştigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publică, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Române, după cum a declarat pentru MEDIAFAX jurnalistul.

348 afișări
Imaginea articolului Adelin Petrişor a devenit angajat permanent al TVR

Adelin Petrişor va realiza emisiuni la TVR (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrişor este corespondent special la Ştirile TVR. La momentul respectiv, Adelin Petrişor a semnat un contract pentru un an cu Televiziunea Publică.

În prezent, Adelin Petrişor este angajat permanent al TVR. El a câştigat un concurs organizat de Televiziunea Română, în data de 26 ianuarie, pentru ocuparea unui post de realizator emisiuni RTV din cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, Departament Emisiuni Informative, Colectiv Ştiri Naţionale. Eventualele contestaţii se pot depune până vineri, la ora 16.00, potrivit unui anunţ al TVR.

"O să fac tot ce am făcut şi până acum, o să lucrez tot pentru «Telejurnal», singura diferenţă este tipul de contract. Acum o să fiu angajat permanent", a declarat pentru MEDIAFAX Adelin Petrişor.

El a precizat că şi-a dorit să devină angajat permanent al TVR, deoarece Televiziunea Română este singurul loc unde mai poate să îşi facă meseria. El a mai spus că recent a fost plecat într-o deplasare în Afganistan, unde a realizat mai multe materiale care au fost difuzate la "Telejurnalul" TVR.

Jurnalistul Adelin Petrişor a revenit în televiziune pe 1 septembrie 2010, la circa nouă luni după ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008. El s-a retras din echipa Realitatea TV pe 25 noiembrie 2009, odată cu încetarea, prin acordul părţilor, a contractului pe trei ani pe care îl avea cu postul de televiziune.

La momentul respectiv, Adelin Petrişor a declarat pentru MEDIAFAX că se desparte de echipa şi managementul Realitatea TV în relaţii bune. Adelin Petrişor a mai spus atunci că a luat această decizie pentru că "familia contează mai mult" şi a precizat că în următoarele luni va sta acasă cu soţia, jurnalista Maria Coman, care, în decembrie 2009, a născut o fetiţă, Smaranda.

Înainte de Realitatea TV, Adelin Petrişor a lucrat, timp de nouă ani, la Antena 1 şi s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate în Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo şi Israel.

Adelin Petrişor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de către Ministerul Afacerilor Externe, dar şi de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, iar de-a lungul timpului a primit numeroase premii ale Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR).

În septembrie 2010, Adelin Petrişor şi-a lansat cartea "Războaiele mele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici