Apropo Media a lansat Bule.ro, primul site de easy blogging din România

Apropo Media a lansat oficial miercuri www.bule.ro, primul site de easy blogging din România, platforma unde orice utilizator îşi poate face blog cu un singur click.

34 afișări
Imaginea articolului Apropo Media a lansat Bule.ro, primul site de easy blogging din România

Apropo Media lansează Bule.ro, primul site de easy blogging din România (Imagine: www.bule.ro)

www.bule.ro, primul site de easy blogging din România, îşi propune să fie platforma cea mai accesibilă oamenilor care nu au cunoştinte tehnice şi experienţă suficientă pentru a-şi crea un blog.

După o perioadă de trei săptămâni de beta testing în care userii au putut să testeze şi să-şi spună părerea, echipa Bule.ro i-a invitat pe toţi pasionaţii de blogging să sărbătorească lansarea la un meci de PaintBule.

Bule.ro le oferă utilizatorilor posibilitatea de a posta trei tipuri de conţinut: text, foto şi video. Aceştia îşi pot conecta propriul blog la conturile de Facebook şi Twitter şi pot adăuga post-uri direct de pe e-mail. Fiecare utilizator care îşi face cont poate urmări cu uşurinţă celelalte blogguri putându-se crea comunităţi în jurul anumitor bloguri.

Utilizatorii care îşi fac blog folosind platforma Bule.ro pot opta pentru a-l face public sau pot alege să fie privat, caz în care ei decid cine are acces să vizualizeze post-urile.

"Bule.ro s-a născut din dorinţa de a crea o platformă de blogging deschisă publicului obişnuit, axată pe dorinţele de bază ale unui om care vrea să aibă blog. Fără o mulţime de setări complicate, fără bătăi de cap, Bule.ro este locul unde îi este uşor şi mamei mele să îşi facă un blog într-un minut. Am dorit să creăm o platformă de la zero, începând cu functionalităţi de bază, pentru a putea să o dezvoltăm pe viitor în conformitate cu dorinţele şi nevoile utilizatorilor săi", a declarat Marian Buhnici, Project Manager Bule.ro.

Conceput ca un instrument destinat internauţilor cu mai puţine cunoştinţe tehnice, Bule.ro este, în acelaşi timp, o platformă atractivă şi pentru bloggerii cu experienţă, care pot publica foarte uşor text, foto şi video, promovându-se pe Twitter şi Facebook sau trimiţând conţinut chiar de pe adresa lor de e-mail.

Petrecerea de lansare a noului serviciu al portalului Apropo.ro a avut ca invitati bloggeri cunoscuti sau mai putin cunoscuti, care au jucat paintball, au mancat din tortul festiv si au primit premii (tricouri bule.ro).

La eveniment au participat, printre altii: @chinezu, @rprecu, @pietricel, @alexcirstea, @pandutzu si @laurentiubuica, dar lista completa o puteti vedea la finalul acestui material, unde veti vedea si ce premii au primit.

Lansarea oficiala Bule.ro la City Paintball! de pe tare.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici