Audienţă record de 6 milioane de telespectatori pentru emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV

Emisiunea "Românii au talent" a înregistrat, vineri seară, o audienţă şi mai mare decât prima ediţie a celui de-al doilea sezon, la nivelul tuturor categoriilor de public, aproape 6 milioane de telespectatori urmărind acest program în minutul de aur, informează Pro TV.

469 afișări
Imaginea articolului Audienţă record de 6 milioane de telespectatori pentru emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV

Audienţă record de 6 milioane de telespectatori pentru emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV

Aproape 6 milioane de telespectatori din întreaga Românie se uitau în minutul de aur al emisiunii, de la 22.17, la "Românii au talent". În acel moment, Pro TV înregistra, la nivelul întregii ţări, un vârf de audienţă de 29,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 57,1%.

La fel ca şi până acum, emisiunea a spulberat concurenţa, la nivelul tuturor categoriilor de public. La nivelul întregii populaţii a României, Pro TV a înregistrat pe toată durata emisiunii (20.30 - 23.02) o audienţă medie de 24 puncte de rating şi 45% cota de piaţă, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de peste 4 milioane şi jumătate de telespectatori. În tot acest timp, Antena 1 înregistra o audienţă de 4,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 9%.

Pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a înregistrat o audienţă medie de 23 de puncte de rating şi o cotă de piaţă de 48,2%, în timp ce Antena 1 obţinea de 5 ori mai puţin, 4,6 puncte de rating şi 9,6% cota de piaţă.

Şi pe întregul public din mediul urban, emisiunea "Românii au talent" nu a avut concurent, înregistrând 22,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 43,5%, fiind urmărită pe tot parcursul de aproape 2 milioane şi jumătate de telespectatori, în timp ce Antena 1 obţinea doar 5 puncte de rating şi 9,6% cota de piaţă.

Seară incredibilă la "Românii au talent", în cea de-a doua ediţie a emisiunii, când talente diverse şi surprinzătoare au luat cu asalt scena. Oameni care au recitat poezii, au dansat, au imitat, au cântat, şi-au etalat capacităţile bioenergetice sau şi-au dorit să fie pentru o seară Elvis, acrobaţi, oameni de toate vârstele şi cu meserii dintre cele mai diverse, toţi au ţinut să arate că ei cred în talentul lor şi merită să li se dea o şansă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici