„Bridgerton” continuă cu sezoanele 3 şi 4. Anunţul Netflix pentru fanii serialului

  • Netflix anunţă sezoanele 3 şi 4 din serialul fenomen „Bridgerton”
  • În prezent se desfăşoară filmările pentru sezonul 2 din serial
  • Shondra Rhimes, producător, garantează că următoarele sezoane vor captiva audienţa
3678 afișări
Imaginea articolului „Bridgerton” continuă cu sezoanele 3 şi 4. Anunţul Netflix pentru fanii serialului

FOTO: Instagram @bridgertonnetflix

Când vezi numele „Shondra Rhimes” în vârful listei de producători ai unui serial, ştii sigur că te uiţi la o producţie de succes. Asta s-a întâmplat şi în cazul serialului fenomen „Bridgerton”.

În timp ce toţi fanii aşteaptă data de lansare al sezonului 2, Netflix tocmai a anunţat că vor exista şi sezoanele 3 şi 4.

Întreaga echipă de producţie are planuri mari pentru viitor şi crede că audienţa va continua să iubească acest serial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici