„Bridgerton”, cel mai urmărit serial de pe Netflix. A strâns peste 82 milioane de vizualizări în 28 de zile

  • Bridgerton a fost cel mai urmărit serial de pe Netflix
  • Filmul a atins pragul de 82 milioane de vizualizări în 28 de zile
  • Serialul a avut succes în 83 de ţări
  • Protagoniştii serialului au postat pe Twitter mesaje de mulţumire fanilor
332 afișări
Imaginea articolului „Bridgerton”, cel mai urmărit serial de pe Netflix. A strâns peste 82 milioane de vizualizări în 28 de zile
Bridgerton este o serie de dramă care a avut succes în 83 de ţări şi a atins recordul de 82 de milioane de vizualizări în 28 de zile. Printre ţări se numără SUA, Marea Britanie, India, Franţa şi Brazilia.
 
Phoebe Dynevor şi Rene-Jean Page, protagoniştii serialului, au postat pe Twitter mesaje prin care mulţumesc fanilor pentru susţinere.
 
„Sunt atât de mândră de echipa incredibilă din spatele acestui spectacol! Şi vă mulţumesc că v-aţi uitat la el."
 
Costumele colorate, de epocă din Bridgerton şi poveştile distractive au oferit prilej de sărbătoare la nivel global, întrucât mulţi fani s-au orientat spre spectacol la sfârşitul unui an dificil. Jinny Howe, vicepreşedinte al serialului original Netflix, a spus că Bridgerton „sfidează tradiţia şi demonstrează că dramele de epocă nu sunt limitate ca domeniu sau public”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici