Brunchaholic: Party în papuci cu beat-uri tropicale, armonii eclectice şi o doză de jazz extravaganza - VIDEO

Sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 14:00, se organizează un brunch inedit la art hub-ul Point (Strada General Eremia Grigorescu 10, Bucureşti), alături de cei de la trupa Soundopamine şi Cristina Pavelescu, blogger de fashion la Oz in Paris (www.ozinparis.com).

275 afișări
Imaginea articolului Brunchaholic: Party în papuci cu beat-uri tropicale, armonii eclectice şi o doză de jazz extravaganza - VIDEO

Brunchaholic: Party în papuci cu beat-uri tropicale, armonii eclectice şi o doză de jazz extravaganza - VIDEO

Trupa Soundopamine pregăteşte o versiune inedită a paradisului cotidian, în care îmbină beat-uri tropicale, armonii eclectice şi o doză de jazz extravaganza semnată de saxofonistul Paolo Profeti. Warm-up-ul este asigurat de DJ Tom.a.

Biletul de Party este 30 de lei. Preţul include 1 pahar de prosseco. Biletul pentru Brunch este 100 de lei. Preţul include brunch-ul şi 2 cocktail-uri.

Dress Code-ul este stabilit de Cristina Pavelescu, blogger de fashion la Oz în Paris (www.ozinparis.com). Oamenii care vin la petrecere trebuie să poarte ciorapi şi papuci. Iată ce spun organizatorii care au stabilit uniforma de petrecere pentru hipsterii veseli:

"Închide ochii pentru câteva clipe. Stai! Citeşte mai întâi şi închide mai apoi. Cât de plăcut este să ajungi acasă şi să îţi pui picioarele goale în cei mai moi şi confortabili papuci? Plăcerea creşte odată cu distanţa dintre ţine şi casă, atunci când eşti în vacanţă şi porţi papucii de la hotel. O da! Închide ochii pentru câteva momente şi gândeşte-te la senzaţie. Da! Acum că i-ai deschis, te invităm să te bucuri de acelaşi feeling purtând râvniţii "slippers" şi în oraş, la Point, pe data de 11.06.2016, orele 14:00 - 20:00. Pentru că sunt la modă. Mai mult că niciodată. Pentru că sunt cei mai cool. Pentru că ne plac. Şi moda, şi papucii!", îşi ademenesc publicul organizatorii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici