Cât mai durează până când vom folosi moneda Facebook

Facebook Inc. e decisă să facă bani. Plănuieşte noi surse de venituri, pe lângă cele clasice, obţinute din publicitate. Pentru început, scrie The Wall Street Journal, vrea să ceară tuturor dezvoltatorilor de jocuri prezenţi în reţeaua de socializare să foloseasca sistemul de plată al Creditelor.

30 afișări
Imaginea articolului Cât mai durează până când vom folosi moneda Facebook

Cât mai durează până când vom folosi moneda Facebook

Ca să scoată bani şi din altceva, nu doar din reclame, Facebook plănuieşte noi surse de venituri. Un început l-ar reprezenta Creditele, pe care creatorii jocurilor din celebra reţea le-ar putea folosi, începând cu 1 iulie, data avansată de un oficial al companiei. Mulţi dintre dezvoltatori au acceptat provocarea făcând trecerea spre adoptarea monedei Facebook.

Citeşte mai multe despre moneda Facebook pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici