Comedia franceză “Le Prenom”, pe 27 aprilie la CinemaPRO

“Le Prenom” (Prenumele) este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010. Acum, românii se pot amuza şi ei, pe 27 aprilie, începând cu ora 20.00, numai la CinemaPro.

350 afișări
Imaginea articolului Comedia franceză “Le Prenom”, pe 27 aprilie la CinemaPRO

Când a fost pusă în scenă la Paris, piesa de teatru l-a avut pe celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. 

Acum, din distribuţie fac parte Claudiu Bleonţ, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Alina Chivulescu şi Mihai Călin.

Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată şi pentru marile ecrane, primind 5 nominalizări la premiile César în 2013.

”Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu, poate fi urmărită pe 27 aprilie, de la ora 20.00, la CinemaPro. 

Biletele electroncie pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, AICI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici