Companiile pot sponsoriza intrarea la RoNewMedia pentru studenţi. În schimb vor avea PR şi promovare

Companii, asociaţii sau chiar persoane fizice pot sponsoriza intrarea la RoNewMedia pentru grupuri de elevi şi studenţi, cu un discount masiv faţă de preţurile de acces listate pe site-ul evenimentului, în schimb sponsorii urmând să beneficieze de pachete speciale de PR şi promovare.

140 afișări
Imaginea articolului Companiile pot sponsoriza intrarea la RoNewMedia pentru studenţi. În schimb vor avea PR şi promovare

Companiile pot sponsoriza intrarea la RoNewMedia pentru studenţi. În schimb vor avea PR şi promovare(Imagine: Shutterstock)

Companii, asociaţii sau chiar persoane fizice pot sponsoriza intrarea la RoNewMedia pentru grupuri de elevi şi studenţi, cu un discount masiv faţă de preţurile de acces listate pe site-ul evenimentului, în schimb sponsorii urmând să beneficieze de pachete speciale de PR şi promovare.

Anunţul a fost făcut, marţi, printr-un comunicat, de către organizatorii RoNewMedia, cel mai mare eveniment dedicat Internetului, industriei digitale şi noilor tehnologii, care va avea loc între 16 şi 18 mai, la Bucureşti, decizia fiind determinată de cererea mare de bilete de intrare la eveniment din partea elevilor şi studenţilor.

"Astfel, companiile, asociaţiile sau chiar persoanele fizice interesate pot să sponsorizeze intrarea la eveniment a unor grupuri de studenţi cu un discount masiv faţă de preţurile de acces listate pe site. În schimb, toţi studenţii sau elevii sponsorizaţi vor purta în timpul conferinţei ecusoane şi însemne care vor semnala vizibil că prezenţa lor acolo este susţinută de compania-sponsor. În plus, companiile-sponsor vor beneficia de pachete speciale de PR şi promovare precum şi prezenţa la eveniment, în toate cele 3 zile, fără alte taxe aferente", se arată în comunicat.

Solicitările din partea companiilor interesate să intre în program pot fi trimise la adresa ronewmedia@q2m.net.

La acelaşi e-mail studenţii şi elevii interesaţi să participe sunt aşteptaţi să se înscrie cu următoarele detalii: nume complet, adresa email validă, număr telefon mobil, adresă poştală de domiciliu, şcoală sau facultatea unde studiază, clasă sau anul de studiu.

RoNewMedia va avea loc săptămâna viitoare, de miercuri până vineri, şi va avea o participare masivă, companii majore din industria online, media şi tehnologie anunţându-şi prezenţa: Facebook, Google, Yahoo, Skype, Thomson Reuters, BBC, CME, Samsung, Orange Allegro, IBM şi mulţi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici