Copilul-minune al muzicii, Billie Eilish, lansează o nouă piesă

  • Copilul-minune al muzicii, Billie Eilish, îţi aduce astăzi noul ei single, My Future
  • Artista e cea mai tânără câştigătoare de Grammy din istorie la o categorie principală
1769 afișări
Imaginea articolului Copilul-minune al muzicii, Billie Eilish, lansează o nouă piesă

Billie Eilish lansează o piesă nouă, despre maturizare

Dacă e vineri, e zi de noutăţi muzicale. Smart Radio le verifică pe toate şi îţi cerne doar ce merită ascultat. Billie Eilish a lansat albumul de debut, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? când abia împlinise 17 ani, un album scris alături de fratele său, Finneas, şi produs în studio-ul improvizat din dormitorul lor din Los Angeles. Succesul a venit imediat, cântăreaţa devenind a doua cea mai bine vândută artistă a anului trecut.

Faptul că producătorii seriei James Bond au invitat-o să compună piesa principală pentru noul film, No Time To Die, n-a mai fost o surpriză pentru nimeni.

Lansată azi, My Future vine şi cu un clip animat, care a strâns deja peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube în câteva ore de la apariţie.

Billie Eilish a câştigat anul ăsta şi cele mai importante premii Grammy: pentru albumul anului, cel mai bun cântec, cel mai bun debut şi cea mai bună înregistrare.

 








 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici