Crin Antonescu este invitatul primei ediţii a noului sezon "După 20 de ani", duminică

Liderul liberal Crin Antonescu este invitatul primei ediţii a noului sezon al emisiunii "După 20 de ani", difuzată de Pro TV duminică, de la ora 10.00, informează televiziunea.

80 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu este invitatul primei ediţii a noului sezon "După 20 de ani", duminică

Crin Antonescu este invitatul primei ediţii a noului sezon "După 20 de ani", duminică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Criza prelungită din interiorul USL şi tensiunile dintre principalii factori de decizie au făcut ca atenţia românilor să fie îndreptată spre evenimentele care au zdruncinat zona politică românească.

Duminică, în prima ediţie "După 20 de ani" din noul sezon, Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Cristian Hostiuc (director editorial Ziarul Financiar) şi Claudiu Pândaru (director editorial Gandul.info) vor afla pentru telespectatorii Pro TV care este viziunea liderului liberal Crin Antonescu despre tensiunile care "inflamează" alianţa aflată la guvernare.

Telespectatorii vor mai afla dacă este posibilă o conciliere între punctele de vedere ale lui Victor Ponta şi Crin Antonescu, care sunt posibilele consecinţe în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, surprizele pe care le va aduce ziua de luni - un Dragobete a cărui caracteristică nu pare a fi în acest caz armonia -, dar şi care sunt implicaţiile crizei din interiorul alianţei aflate la guvernare în contextul situaţiei instabile din Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici