Cristina Corciovescu: Moartea Vioricăi Bucur este o pierdere foarte mare pentru noi

Criticul de film Cristina Corciovescu a declarat pentru MEDIAFAX că moartea Vioricăi Bucur este o pierdere foarte mare pentru lumea criticilor de film şi a cinefililor.

376 afișări

Criticul de film Viorica Bucur a murit luni, la vârsta de 65 de ani, din cauza unui cancer la pancreas.

"Lucrurile s-au petrecut precipitat şi noi nu ne-am gândit că aşa ceva i se poate întâmpla unui om în toată puterea", a spus Cristina Corciovescu, adăugând că era atât colegă, cât şi prietenă cu Viorica Bucur, ele petrecându-şi împreună mai multe vacanţe.

"Era o profesoară minunată. Toţi studenţii o iubeau", a spus Corciovescu. Ea a mai spus că, de fiecare dată când o vedeau, oamenii îşi aduceau aminte de "Gala desenului animat".

Viorica Bucur va fi înmormântată miercuri la Mănăstirea Cernica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici