"Cronica Cârcotaşilor" se reia miercuri seară la Prima TV, cu Găinuşă şi Dezbrăcatu' prezentatori

Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" se reia miercuri, la ora 20.30, la Prima TV, după două săptămâni de pauză, în noua formulă, fără Şerban Huidu, programul fiind prezentat de Mihai Găinuşă şi Codruţ Keghes (Dezbrăcatu'), ajutaţi de Oana Ioniţă (Bebeluşa Oana), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1350 afișări
Imaginea articolului "Cronica Cârcotaşilor" se reia miercuri seară la Prima TV, cu Găinuşă şi Dezbrăcatu' prezentatori

"Cronica Cârcotaşilor" se reia miercuri seară la Prima TV, cu Găinuşă şi Dezbrăcatu' prezentatori (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Potrivit Prima TV, "Cronica Cârcotaşilor" merge mai departe, Dezbrăcatu' şi asistenta Oana Ioniţă fiind ajutoarele lui Mihai Găinuşă în noua formulă a emisiunii.

În această ediţie, telespectatorii se vor reîntâlni şi cu ceilalţi membri ai echipei "Cronicii Cârcotaşilor", printre care Puştiu', Mistreţu', Cristian Hrubaru, actorii Gabriela, Yanka şi Alex, dar şi Bebeluşele.

Ediţia de miercuri va include un "Binterviu" cu Ilie Năstase şi Leonard Doroftei, rubrica "Cronicuţa culturală" şi "Top-ul Ruşinică". În emisiune vor fi invitaţi şi membrii trupei Voltaj.

Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" revine la Prima TV, după ce ediţia din 19 octombrie a programului a fost anulată, în urma accidentului din 16 octombrie în care a fost implicat Şerban Huidu şi care s-a soldat cu moartea a trei persoane.

Şerban Huidu a anunţat, într-un mesaj postat pe blogul personal în 24 octombrie, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" trebuie să continue fără el în rolul de prezentator, precizând că nu va mai apărea în prim plan în cadrul programului, "din respect pentru victimele cumplitului accident" în care a fost implicat.

Pe de altă parte, în 26 octombrie, pe Prima TV a fost difuzată o ediţie specială a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", moderată de Mihai Găinuşă, în care s-a discutat despre viitorul acestui program.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici