VIDEO  Cum trăieşte Suri, fiica pe care Katie Holmes o are cu Tom Cruise. Fata tocmai a împlinit 18 ani

Fata, devenită adultă în urmă cu câteva zile, a rupt legăturile cu tatăl ei de câţiva ani.

1500 afișări
Imaginea articolului Cum trăieşte Suri, fiica pe care Katie Holmes o are cu Tom Cruise. Fata tocmai a împlinit 18 ani

Suri Cruise, fiica perechii Tom Cruise-Katie Holmes, a stins 18 lumânări pe 18 aprilie.

Departe de lumina reflectoarelor şi de reţelele sociale la dorinţa expresă a mamei sale, Suri a înflorit într-o femeie tânără, frumoasă şi plină de farmec, aşa cum o demonstrează fotografiile făcute de paparazzi la New York.

Este imposibil să treacă neobservată asemănarea cu mama ei. Dar Suri nu este doar o copie a lui Katie Holmes, a moştenit şi privirea magnetică şi zâmbetul tatălui, comentează privitorii de pe Internet.

Ce îi rezervă viitorul? Cinema şi divertisment, după unii, sau lumea modei, poate ca stilist sau influencer, potrivit altora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)


Născută pe 18 aprilie 2006, pe când părinţii săi erau în culmea gloriei, Suri a trăit o copilărie în lumina reflectoarelor. Mass-media s-a bucurat să-i comenteze şi să-i analizeze look-urile cu mare interes.

După divorţul părinţilor, petrecut în 2012, însă, totul s-a schimbat: pentru a o proteja de presupusele presiuni legate de Scientology, cult religios al cărui adept fervent este Tom Cruise, Katie Holmes a decis să o ţină pe Suri departe de Hollywood şi să-i ofere cea mai normală viaţă posibilă în liniştea Manhattanului.

„Încerc să fac tot posibilul şi mă inspiră educaţia pe care mi-au dat-o părinţii mei”, a declarat actriţa în urmă cu ceva timp. „Tot ceea ce fac este pentru ea”, afirmă Katie.

Trăieşte cu 400.000 de dolari pe an

Legătura dintre Suri Cruise şi tatăl ei s-a complicat considerabil după divorţul părinţilor. Cu toate acestea, în ciuda distanţei fizice şi emoţionale, Tom Cruise i-a asigurat un sprijin financiar constant, plătind 400.000 de dolari pe an pentru a acoperi cheltuielile şcolare şi medicale.

Pe măsură ce ajunge la majoritate, situaţia ar putea evolua: de exemplu, fata ar putea decide să reia relaţiile cu tatăl ei, dacă doreşte, în timp ce alocaţia anuală rămâne o necunoscută.

În iunie, Suri Cruise va absolvi prestigioasa şcoală Avenues The World din Manhattan, fiind gata să plece la universitate. Se zvoneşte că este orientată către lumea modei, un sector care a fascinat-o mereu de când era mică.

Nu este exclus, însă, ca aceasta să decidă să calce pe urmele părinţilor. Katie Holmes şi-a evidenţiat în mod repetat talentul în actorie, invitând-o pe Suri să participe la unele evenimente.

Deocamdată, Suri a preferat experienţele de teatru şcolar, dar cine ştie, poate într-o zi se va vedea pe covorul roşu ca actriţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici