Dana Grecu şi Mircea Badea vor prezenta principalul jurnal de ştiri la Antena 3

Realizatorii de televiziune Dana Grecu şi Mircea Badea vor prezenta împreună principalul jurnal de ştiri al postului Antena 3, din 26 iunie, zilnic, în intervalul orar 20.00 - 20.50, informează un comunicat al televiziunii.

2460 afișări
Imaginea articolului Dana Grecu şi Mircea Badea vor prezenta principalul jurnal de ştiri la Antena 3

Dana Grecu şi Mircea Badea vor prezenta principalul jurnal de ştiri la Antena 3 (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Decizia de a-i asocia pe Dana Grecu şi Mircea Badea în aceeaşi emisiune şi de a propune publicului un jurnal de ştiri la ora 20.00 susţine linia de repoziţionare a postului de televiziune şi urmează unui lung şir de discuţii la nivel strategic, transmit reprezentanţii postului Antena 3.

Aceasta este pentru prima dată când Dana Grecu şi Mircea Badea prezintă un jurnal de ştiri.

Din 2008, Dana Grecu este, în cadrul Antena 3, moderatoarea talk show-ului "La ordinea zilei". De luni până vineri, de la 18.45 la 20.00, alături de analistul politic Radu Tudor, jurnalista dezbate evenimente-cheie ale actualităţii social-politice.

Mircea Badea şi-a început cariera în televiziune în 1994. După aproape două decenii, în care a fost implicat în diverse formate de televiziune, Mircea Badea realizează la Antena 3 emisiunea-pamflet "În gura presei", difuzată în fiecare seară, de duminică până joi, începând cu ora 23.00.

În prezent, în intervalul orar 20.00 - 21.00, de luni până vineri, la Antena 3 este difuzată emisiunea "Stirea zilei", moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii postului de ştiri au spus că urmează să anunţe noi detalii privind grila Antena 3 săptămâna viitoare.

Antena 3 face parte din Intact Media Group. Trustul media deţine şi televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici