DanceFM, cel mai nou radio din portofoliul ProFM, va fi lansat luni

Portofoliul ProFM se măreşte de luni, 21 februarie, cu încă un post de radio, DanceFM, care va emite pe frecvenţa 89,5 FM şi va fi dedicat celor mai buni DJ ai momentului, celor mai noi piese dance şi celor mai tari mixuri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

389 afișări
Imaginea articolului DanceFM, cel mai nou radio din portofoliul ProFM, va fi lansat luni

DanceFM, cel mai nou radio din portofoliul ProFM, va fi lansat luni

DanceFM este mixul dance-electronic perfect ce va revoluţiona piaţa radiofonică din România. Cei mai buni DJ ai momentului, cele mai noi piese dance, cele mai tari mixuri vor fi difuzate din studioul DanceFM pentru a încânta ascultătorii cu cea mai bună muzică de dans.

Într-o perioadă în care acest trend muzical ia proporţii la nivel mondial, iar artiştii români promovează noul curent, 89,5 FM va fi fără îndoială frecvenţa care va combina toate elementele spiritului tânăr.

În fiecare zi, între orele 20:00 şi 1:00, ascultătorii vor avea ocazia să asculte cinci dintre DJ-ii care fac senzaţie în toată ţara, precum Resident DJ's, Narcotic Sound, DJ Sava sau David DJ. Astfel, la pupitrul DanceFM vor mixa, în fiecare săptămână, 35 dintre cei mai cunoscuţi DJ români. Nu va lipsi nici Miki Love, cunoscută pentru apariţiile topless pe care le are în timpul mixurilor de club. Frumoasa Miki Love, fosta prezentatoare a emisiunii "Goluri şi goale" de pe Sport.ro, va încinge spiritele ascultătorilor DanceFM, iar nume mari precum Livio & Roby Ali Nasser, The Model, Mahony sau Negru îşi vor face apariţia direct din club în studio de unde vor lansa on-air mixuri care mai de care mai dinamice.

De luni până vineri, între 17:00 şi 20:00, VJ Oana şi DJ Mircea Ivan vor prezenta emisiunea "Decadance", în care cei doi vor interacţiona cu ascultătorii DanceFM prin mesaje, telefoane sau pe pagina de Facebook. În afară de selecţia de muzică bună şi interacţiunea cu publicul cei doi îi vor avea invitaţi în studio pe cei mai tari DJ, vor realiza concursuri cu premii pe măsură şi vor difuza în premieră cele mai noi piese.

"În ultimii 3 ani am mâncat muzica electronică pe pâine, am dormit în radio şi m-am specializat în această direcţie", spune VJ Oana. "Emisiunea «DANCE FLOOR CHART» pe care am prezentat-o timp de doi ani la MTV, excursiile în Ibiza sau în cele mai tari cluburi din marile capitale ale lumii pentru a lua pulsul distracţiei transformate în lifestyle, zecile de interviuri cu artişti ca FatBoySlim, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Tiesto, Faithless, Chicane, Markus Schultz, David Guetta, David Morales, Ferry Corsten, Booka Shade, James Zabiela, Lee Buridge, Trentemoller, Timo Maas, Djuma SoundSystem, Basement Jaxx m-au pregătit pentru această nouă etapă a carierei", spune Oana. "Zilnic, între 17.00 şi 20.00, mă voi afla la pupitru, alături de Mircea, pentru a însufleţi un nou concept marca DanceFM - "Decadance", o emisiune fresh, dinamică, în care vom interacţiona cu devoratorii de muzică dance, vom lansa cele mai noi piese şi vom realiza cele mai tari concursuri! Sunt foarte fericită să mă întorc pe undele radio după o bine-meritată pauză şi abia aştept să începem party-ul pe 89,5 FM, aşa că staţi cu urechile pe noi! Avem o grămadă de surprize...DANCE!", a mai spus VJ Oana.

Nici colegul ei, Mircea Ivan, nu este la prima întâlnire cu radioul. El a făcut parte în trecut din echipa ProFM Campus şi la fel ca VJ Oana este un pasionat al muzicii electronice. "Sunt foarte încântat să fac parte din noua echipă DanceFM. Pentru mine este o oportunitate de a promova muzica dance de calitate, dar şi o responsabilitate foarte mare, având în vedere că voi prezenta zilnic alături de colega mea, Oana, show-ul «Decadance». Ne auzim pe 89.5 FM!", spune Mircea Ivan.

DanceFM va oferi ascultătorilor cea mai fină selecţie a celor mai bune piese dance-electronic. Tot ce se va regăsi în programul zilnic de pe 89,5 FM va inspira aerul fresh, activ, dinamic, pozitiv şi pus pe distracţie al tinerilor din prezent. De asemenea, toate mix-urile se vor regăsi pe site-ul www.dancefm.ro, unde ascultătorii se pot bucura de ele şi de unde le pot şi descărca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici