Debussy, Beethoven şi Brahms deschid stagiunea Filarmonicii Sibiene

Filarmonica de Stat Sibiu îşi deschide stagiunea 2008-2009 cu un concert simfonic şi unul cameral, în program fiind prezentate piese de Claude Debussy, Ludwig van Beethoven şi Johannes Brahms.

109 afișări
Imaginea articolului Debussy, Beethoven şi Brahms deschid stagiunea Filarmonicii Sibiene

Debussy, Beethoven şi Brahms deschid stagiunea Filarmonicii Sibiene (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru a marca aşa cum se cuvine acest debut de stagiune, am programat două concerte, unul simfonic, joi, 2 octombrie, şi un concert cameral, vineri, 3 octombrie. În primul semestru al stagiunii, sibienii vor putea participa la 12 concerte simfonice şi cinci concerte camerale. Vom continua de asemenea şi prezentarea de concerte simfonice la Mediaş, în ultima zi de vineri a fiecărei luni", a declarat Laurenţiu Străuţ, responsabil Relaţii Publice şi Comunicare la Filarmonica de Stat Sibiu.

Concertul simfonic de joi îl va avea ca dirijor pe Ilarion Ionescu din Galaţi, iar solista va fi Cristina Anghelescu.

Programul cuprinde: M.Glinka - Uvertura "Ruslan şi Ludmila", Max Bruch - Concertul pentru vioară şi orchestră nr.1 în sol minor, op.26 D.Şostakovici - Suita pentru orchestră de estradă.

Concertul cameral de vineri îi va avea ca protagonişti pe Cristian Florea la violoncel, Alan Branch la pian şi Adelina Oprean la vioară.

În program, vor fi prezentate piese de Claude Debussy, Ludwig van Beethoven şi Johannes Brahms.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici