Dezbaterea "Cum vinzi o fotografie de artă", la Galeria Întâlnirilor

Dan St. Andrei este invitatul dezbaterii pe marginea temei "Cum vinzi o fotografie de artă", care va avea loc miercuri, la Gallery (str. Leonida nr. 9-11, Bucureşti), în cadrul proiectului Galeria Întâlnirilor, coordonat de Daniel Sur.

162 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea "Cum vinzi o fotografie de artă", la Galeria  Întâlnirilor

Dezbaterea "Cum vinzi o fotografie de artă", la Galeria Întâlnirilor (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Dan St. Andrei este art director, fotograf şi pictor, specializat în fotografie de artă şi graphic design. După 20 de ani de creaţie publicitară, s-a dedicat integral activităţii artistice, ca fotograf şi pictor, bazându-se pe o cultură vizuală extinsă şi mijloace de expresie ce variază de la fotografie la artele digitale. Pune un accent special pe teme legate de portret, oniric şi abstract.

În cadrul dezbaterii "Cum vinzi o fotografie de artă", Dan St. Andrei va încerca să ofere răspunsuri la întrebările: Te-ai gândit vreodată că ai putea să faci bani din pasiunea pentru fotografie? Cum îşi vinde marfa un fotograf? Există o reţetă de succes în a vinde fotografii artistice?

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici