Diana Dumitrescu joacă rolul principal în noua telenovelă românească de la postul Acasă

Diana Dumitrescu va juca rolul principal în noua telenovelă românească ce va avea premiera anul acesta, pe postul Acasă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2736 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu joacă rolul principal în noua telenovelă românească de la postul Acasă

Diana Dumitrescu (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Subiectul noii producţii MediaPro Pictures pentru Acasă este inspirat din realitate, sursa fiind campania Pro TV "Tu ştii ce mai face copilul tău?", câştigătoare a premiului Emmy.

Ştirile Pro TV au difuzat o serie de reportaje despre copiii abandonaţi de părinţii care au plecat în străinătate în căutarea unei vieţi mai bune. Ca urmare a acestei campanii, autorităţile române au elaborat un proiect de lege în ceea ce priveşte protecţia minorilor.

Diana este foarte încântată de noul proiect şi în acelaşi timp foarte fericită că poate să lucreze din nou alături de soţul ei, producătorul Ducu Ion, după succesul avut împreună cu lungmetrajul "Minte-mă frumos". Actriţa pregăteşte un personaj fascinant, de care telespectatorii se vor îndrăgosti din prima clipă.

"Pentru mine, această nouă telenovelă reprezintă o nouă provocare, atât prin prisma rolului pe care îl interpretez, cât şi a subiectului. Personajul meu este unul cheie în acţiunea poveştii şi de aceea prefer să îi las pe telespectatori să îl descopere. Telenovela are la bază un subiect de actualitate în România şi cu siguranţa va prinde la public", mărturiseşte Diana Dumitrescu.

În 2013, Acasă împlineşte 15 ani de la lansare - 15 ani în care producţii precum "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire", "Păcatele Evei", "Iubire ca în filme", "Daria, iubirea mea", "Inimă de ţigan", "Doctori de mame", "Îngeraşii", "Regina", "Războiul sexelor", "Aniela", "Iubire şi onoare" au cucerit inimile telespectatorilor postului Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici