Drumul spre Electric Castle e pavat cu beat-uri: 525 Km de muzică, o experienţă urbană inedită -

Mai nou, muzica se măsoară în kilometri! În Bucureşti a apărut, de câteva zile, comunitatea #525KmDeMuzică: - o experienţă urbană inedită, ce face referire, de fapt, la drumul către Electric Castle.

379 afișări
Imaginea articolului Drumul spre Electric Castle e pavat cu beat-uri: 525 Km de muzică, o experienţă urbană inedită -

Drumul spre Electric Castle e pavat cu beat-uri: 525 Km de muzică, o experienţă urbană inedită (Imagine: Dan Tautu/ Arhiva Mediafax Foto)

Pe 13 iulie, un tren prevăzut cu super sistem audio, pleacă din Bucureşti către Electric Castle. DJ-ii ce vor anima atmosfera de la festival, îşi vor face încălzirea, la pupitre, încă de pe drum. Tema călătoriei este Silent Disco, ceea ce presupune că vreme de 13 ore, până la Bonţida, călătorii se vor putea bucura de ritmurile delicioase ale dj-ilor, în propriile căşti, fiind scutiţi, în acest fel, de zgomotul specific călătoriilor cu trenul.

Cine vrea să câştige un loc în trenul vesel ce pleacă spre Electric Castle, în data de 13 iulie, trebuie să îi găsească pe tinerii cu căşti verzi, din staţiile de autobuz, din Bucureşti, să se fotografieze cu ei şi să urce fotografiile pe internet, cu hashtag-ul #525KmDeMuzica.

Printre numele româneşti confirmate pentru festival, se numără Golan, Electric Brother, Silent Strike, Dan Basu, şi The Model.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici