Emisiunea lui Victor Ciutacu, "Vorbe grele", va fi difuzată la Antena 3

Emisiunea "Vorbe grele", prezentată de jurnalistul Victor Ciutacu, va fi difuzată săptămânal, vineri seara, la Antena 3, a anunţat Mihai Gâdea, directorul executiv al televiziunii, luni seară, în cadrul talk show-ului "Sinteza Zilei".

150 afișări
Imaginea articolului Emisiunea lui Victor Ciutacu, "Vorbe grele", va fi difuzată la Antena 3

Emisiunea lui Victor Ciutacu, "Vorbe grele", va fi difuzată la Antena 3 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Emisiunea «Vorbe grele» cu Victor Ciutacu va fi difuzată la Antena 3, în foarte scurtă vreme. Va fi o emisiune săptămânală, va fi difuzată vineri seara, după emisiunea «Conexiuni» cu Valentin Stan", a spus Mihai Gâdea.

Victor Ciutacu a fost prezent, luni seară, în calitate de invitat în emisiunea "Sinteza Zilei". "Domnule Ciutacu, vă dorim mult succes şi vă spunem bine aţi venit în Antena 3", i-a spus Gâdea lui Ciutacu.

La rândul său, jurnalistul Victor Ciutacu a spus că s-a făcut multă "psihoză" în legătură cu locul unde va pleca şi unde îşi va muta emisiunea "Vorbe grele", care a fost prezentă în grila televiziunii Antena 2 din anul 2007 până în 2010.

"Ciutacu nu pleacă nicăieri. Ciutacu a rămas în trust şi a rămas acolo unde consideră că îi e locul", a declarat Victor Ciutacu. Jurnalistul a precizat că a primit şi alte oferte, "inclusiv una politică".

În afară de emisiunea sa săptămânală, Victor Ciutacu va continua să participe, în calitate de invitat, şi la alte programe de dezbatere ale postului Antena 3.

Pe de altă parte, Mihai Gâdea a spus că în următoarea perioadă vor mai fi anunţate persoane care vin în Antena 3. "Mă bucur şi este o bucurie sinceră. Suntem într-o perioadă în care lumea vine înspre noi şi în zilele următoare vom vedea astfel de lucruri", a spus Mihai Gâdea.

Victor Ciutacu, redactorul-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat, în data de 23 august, pentru MEDIAFAX, că, din toamnă, nu va mai face emisiunea "Vorbe grele" la Antena 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici