George Clooney şi Danny DeVito, protagoniştii unei reclame la un brand de cafea

Actorii George Clooney şi Danny DeVito joacă împreună în noua reclamă pentru America de Nord a brandului de cafea Nespresso, care va fi lansată săptămâna viitoare, informează contactmusic.com.

454 afișări
Imaginea articolului George Clooney şi Danny DeVito, protagoniştii unei reclame la un brand de cafea

George Clooney şi Danny DeVito, protagoniştii unei reclame la un brand de cafea (Imaginea: morningstar.com)

Clipul publicitar face parte din noua campanie de promovare a brandului Nespresso şi reprezintă o premieră pentru starul hollywoodian George Clooney, deoarece precedentele reclame ale sale pentru acelaşi brand de cafea au fost prezentate până în prezent doar în Europa.

George Clooney este ambasadorul american al Nespresso şi a promovat compania prin mai multe reclame ce au fost lansate pe parcursul ultimilor nouă ani. De asemenea, starul american face parte din Nespresso Sustainability Advisory Board, un comitet înfiinţat de această companie cu scopul de a ameliora vieţile fermierilor din lumea întreagă care cultivă cafea.

"Am colaborat cu Nespresso pe plan internaţional în ultimii nouă ani şi iubesc şi respect acest brand, ceea ce face şi felul în care o face", a declarat George Clooney. "Ne-am angajat împreună să susţinem dezvoltarea sustenabilă, iar de curând am început să ajutăm la reamenajarea fermelor de cafea din Sudanul de Sud", a mai spus acesta.

Starul hollywoodian are numeroase legături cu Sudanul, o ţară pe care a descoperit-o în urmă cu mulţi ani, în timpul unei vizite alături de tatăl său, prezentatorul TV Nick Clooney. Acea călătorie l-a determinat pe renumitul actor american să devină un avocat al programelor ce vizează stoparea războiului civil din această ţară africană. George Clooney a susţinut mai multe alocuţiuni în faţa politicienilor americani, cerându-le să intervină pentru a pune capăt acelor conflicte militare.

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei "Argo". Pe lângă implicarea majoră în industria cinematografică, Clooney s-a dedicat şi unor cauze umanitare, cum este războiul civil din Darfur, Sudan.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se întoarce" şi "L.A. Confidential". Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care "Războiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi "Arunc-o pe mama din tren". În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului "Erin Brockovich", iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul "Hoffa". Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul "Taxi" (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial "Taxi". În 2011, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici