Jack Dorsey preia din nou permanent funcţia de CEO al Twitter

Jack Dorsey, cofondator al Twitter, s-a întors permanent la conducerea acestei platforme de microblogging al cărei prim chief executive officer (CEO) a fost după lansarea acestei reţele online, potrivit theguardian.com.

89 afișări
Imaginea articolului Jack Dorsey preia din nou permanent funcţia de CEO al Twitter

Jack Dorsey preia din nou permanent funcţia de CEO al Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Twitter a confirmat că Jack Dorsey va fi noul CEO al acestei platforme.

În prezent director executiv interimar al Twitter, Jack Dorsey a înfiinţat această platformă online în 2007 şi a fost primul său CEO.

Jack Dorsey a preluat conducerea interimară a Twitter în ultimele trei luni, după ce fostul CEO, Dick Costolo, a renunţat la această funcţie pe 1 iulie.

Odată cu întoarcerea lui Jack Dorsey în funcţia de CEO permanent al Twitter, Adam Bain, fostul preşedinte al diviziei de venituri globale şi parteneriate a acestei platforme online, a fost numit în funcţia de chief operating officer (COO).

Twitter are 316 milioane de utilizatori activi lunar, în fiecare zi fiind trimise 500 de milioane de tweeturi, potrivit informaţiilor disponibile pe platformă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici