„Les Habitants” spune poveştile călătorilor cu rulota

  • Depardon merge în întâmpinarea francezilor pentru a le asculta poveştile.
  • Filmul documentar "Les Habitants" a fost lansat în anul 2016
228 afișări
Imaginea articolului „Les Habitants” spune poveştile călătorilor cu rulota
Ştiu că îţi lipseşte apropierea şi contactul cu persoanele dragi. De aceea, te invit într-o călătorie cu rulota, în jurul Franţei. Maestrul filmelor documentare şi fotografiei Raymond Depardon îţi aduce documentarul  „Les Habitants”.
 
„Aici, în spaţiul cald al rulotei, diverşi cetăţeni ai oraşelor se deschid pentru o serie de conversaţii sincere. Sub lentila camerei subtile, se nasc poveşti de viată care îţi spun cât de importantă este apropierea între oameni. Realizezi că pentru a te înţelege cu celălalt nu contează rasa, vârsta sau educaţia. Contează doar să fii acolo pentru persoana pe care o iubeşti”, spune Depardon.
 
Dacă vrei să îţi aduci aminte de timpurile bune, poţi să vezi filmul Les Habitants azi la ora 20.00, doar aici la Aleph News.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici