Marea finală "Vocea României" a fost lider absolut de audienţă

Finala "Vocea României", în care Ştefan Stan a câştigat marele premiu, a fost lider absolut de audienţă, în minutul de maximă audienţă de la 22.56 peste două milioane de telespectatori urmărind show-ul de la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

3765 afișări
Imaginea articolului Marea finală "Vocea României" a fost lider absolut de audienţă

Marea finală "Vocea României" a fost lider absolut de audienţă

Toată ţara a stat luni seară cu ochii pe Pro TV, astfel că în minutul de maximă audienţă de la 22.56 peste două milioane de telespectatori erau cu ochii pe "Vocea României". La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, audienţa medie înregistrată de Pro TV a fost de 9,1 puncte de rating şi 24,9% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea aproape jumătate din ratingul Pro TV, 5,4 puncte de rating şi 14,9% cotă de piaţă. "Vocea României" a fost lider şi pe întreg publicul din mediul urban, când a înregistrat 8,5 puncte de rating şi 20,4% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra 6,4 puncte de rating şi 15,5% cota de piaţă.

După o seară magică în care cei patru finalişti au făcut un adevărat spectacol la "Vocea României" încercând să impresioneze şi să demonstreze că îşi merită cu prisosinţă locul în finală, cel care a fost desemnat "Vocea României" obţinând cele mai multe voturi din partea publicului a fost Ştefan Stan. El este "Vocea României" şi, pe lângă premiul în valoare de 100.000 de euro, Universal România îi va facilita apariţia primului său album.

La doar câteva minute după terminarea show-ului, Ştefan Stan părea să nu realizeze că el este marele câştigător: "A fost decizia publicului căruia vreau să-i mulţumesc din suflet pentru toată susţinerea lui".

Ştefan Stan i-a mulţumit şi antrenorului său, Smiley, care l-a călăuzit până în finală şi a făcut ca vocea sa să devină "Vocea României". "La audiţiile pe nevăzute, Smiley mi-a zis că dacă voi veni în echipa lui va face din mine Ştefan cel Mare. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis şi am avut mare încredere în el. Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi faptul că am ajuns aici i-l datorez lui. Chiar dacă am câştigat trofeul «Vocea României» eu voi rămâne acelaşi Ştefan mic, acelaşi om şi acelaşi prieten care am fost şi până acum", a spus cu modestie Ştefan Stan.

În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Smiley, acesta se declară foarte fericit că publicul l-a ales pe concurentul său "Vocea României". "E prima oară când câştig ceva!", a spus emoţionat Smiley. "N-am mai câştigat nicio competiţie până acum. Sper ca Ştefan să ajungă acolo unde îi e locul în muzica românească, pentru că este un om extrem de talentat şi are un timbru absolut special", a mai spus Smiley.

Spectacol au făcut şi Dragoş Chircu, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă. Au cântat singuri, în duet cu antrenorii lor, dar şi împreună cu alte voci remarcabile ale muzicii româneşti. Cristian Sanda a făcut un duet de excepţie cu Felicia Filip, Dragoş Chircu a cântat împreună cu Pepe dezvăluindu-şi astfel şi partea pasională a personalităţii sale, iar Iuliana Puşchilă a cântat "Ca la 16 ani", alături de Voltaj.

Cătălin Dobre a interpretat în premieră la "Vocea României" prima piesă compusă special pentru el de antrenorul său, Smiley, iar Marius Moga a onorat cele două promisiuni făcute Andreei Crepcea şi lui Liviu Teodorescu. Andreea şi Liviu au interpretat în premieră melodiile oferite în dar de antrenorul lor Marius Moga, care le-a promis ca până la Crăciun să le compună câte o piesă.
La rândul lui, Horia Brenciu şi Robert Patai, Claudiu Mirea, Daniel Max Dragomir, Vlad Gliga au fost Backstreet Boys şi au oferit un moment extraordinar în aplauzele tuturor.

Nici Loredana nu s-a lăsat mai prejos şi a ales să cânte, alături de concurentele sale Aminda, Alexandra Crăescu, Oana Brutaru şi Alexandra Penciu, celebra piesă "Extravaganza".

La finalul serii cei patru antrenori au cântat împreună "We are the Champions" şi şi-au exprimat mândria că au făcut parte din acest show în care au răsunat voci de excepţie, care îşi vor face cu siguranţă drum în muzica românească.

Chiar dacă nu au câştigat trofeul "Vocea României", Dragoş Chircu, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă vor beneficia de un single (piesă şi videoclip), lansat de Universal România, şi se vor bucura în continuare de sprijinul antrenorilor.

"Show ca ăsta nu s-a mai făcut până acum în România!", a spus Marius Moga. "Mă bucur foarte mult că am făcut parte din acest show în care s-au făcut auzite nişte voci senzaţionale. Oricare dintre cei patru finalişti merită să fie «Vocea Românie»", a concluzionat Marius Moga, foarte încântat de nivelul competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici