Martin Harris: Presa din România este vivace şi vibrantă

Ambasadorul britanic la Bucureşti, Martin Harris, crede că presa din România este vivace şi vibrantă şi precizează că a început să scrie pe blog de când a venit în România, fiind foarte bucuros de rezultate.

78 afișări
Imaginea articolului Martin Harris: Presa din România este vivace şi vibrantă

Martin Harris: Presa din România este vivace şi vibrantă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat ce părere are despre presa din România, Martin Harris, aflat în vizită în redacţiile MEDIAFAX şi Gândul, a răspuns: "Cred că presa din România este foarte vivace şi m-am bucurat de vizita de azi şi de întâlnirea cu jurnaliştii români. Cred că este o presă vibrantă, atât partea de presă scrisă cât mai ales cea on-line".

El a precizat că de la venirea sa la Bucureşti, ca ambasador, a început să scrie pe blog, fiind bucuros de rezultate. "Am început să scriu pe blog aici, în România, şi sunt foarte bucuros de rezultate. Cred că este o comunitate media foarte vibrantă şi pentru mine, ca ambasador, este foarte important să fiu online, este foarte important să ajung la publicul online şi fac asta prin blog dar şi cu sprijinul şi cooperarea diferitelor mijloace online aici", a spus el.

"Abia încep să mă familiarizez cu mass-media din România. Dar observ că este o presă vibrantă şi aştept cu nerăbdare să fiu parte a acesteia", a mai spus el.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, a vizitat, vineri, redacţiile Agenţiei de presă MEDIAFAX, cotidianelor Gândul, Ziarul Financiar şi Pro Sport, precum şi redacţia revistei The One.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici