Mediafax Foto lansează albumul de fotografie "Best of 1990 - 2011" - FOTO

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează cea de-a cincea ediţie a albumului de fotografie "Best of", care cuprinde cele mai spectaculoase imagini realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto în intervalul 1990 - 2011.

888 afișări
Imaginea articolului Mediafax Foto lansează albumul de fotografie "Best of 1990 - 2011" - FOTO

Mediafax Foto lansează albumul de fotografie "Best of 1990 - 2011"

În plus faţă de ediţiile anterioare, care au reunit cele mai reuşite fotografii ale ultimilor ani, "Mediafax Foto - Best of 1990-2011" cuprinde lucrări din întreaga perioadă de după 1990 şi este "un recurs la istorie şi, totodată, o selecţie de referinţă pentru profesionişti", spune Cristi Dimitriu, director editorial Mediafax Group.

Albumul îşi poartă privitorul într-o adevărată călătorie în timp, transportându-l în primele clipe ale României eliberate, purtându-l apoi prin momentele dificile de tranziţie, dar şi prin vremuri mai bune şi evenimente-prilej de mândrie sau de speranţă. Volumul readuce în lumină evenimentele din ţară şi din afară, cu impact major asupra României în perioada 1990 - 2011, şi spune povestea noastră, de la deschiderea graniţelor la deschiderea minţilor.

"Zeci de ore de muncă de echipă, selecţii de imagini, discuţii în contradictoriu, variante peste variante de layout şi copertă. Toate acestea reprezintă partea nevăzută a albumului «Mediafax Foto - Best of 1990-2011». Acum însă, când în sfârşit îl răsfoiesc, ştiu că efortul nostru a meritat, pentru că sunt mândru de ceea ce am realizat împreună. Şi, pentru că este un album retrospectiv, vreau să le mulţumesc tuturor fotografilor şi colaboratorilor noştri, care au făcut din Mediafax Foto liderul pieţei româneşti de fotografie de presă", spune Marius Smădu, coordonator al Departamentului Foto al Mediafax Group.

Lansarea albumului a fost precedată de vernisarea unei expoziţii outdoor care se desfăşoară la Muzeul Naţional de Artă al României până pe 1 iulie. Atât expoziţia în aer liber, cât şi albumul premium se înscriu în conceptul "Best of...", lansat în 2007 şi constând într-o serie de evenimente prin care Mediafax Foto prezintă cele mai bune fotografii din anii anteriori.

Ediţia de anul acesta a albumului - "Mediafax Foto - Best of 1990-2011" - poate fi achiziţionată online, la preţul de 99,99 lei, la adresa http://www.mediafax.ro/pagini/album-mediafax-foto-best-of-1990-2011-9742093.

"Mediafax Foto - Best of 1990-2011" are ca parteneri Vodafone, Apa Nova Bucureşti, Carrefour, Alpha Bank şi Muzeul Naţional de Artă al României.

Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Furnizează zilnic cel mai consistent flux românesc de fotografie de eveniment şi constituie liantul dintre mass-media şi evenimentele majore din România. Din 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru România al serviciului fotografic AFP, iar din 2007 distribuie serviciul de fotografie şi arhiva Reuters pentru periodice, edituri, publicaţii online locale, companii comerciale, agenţii de PR şi ONG-uri. În 2009, Mediafax Foto a devenit distribuitor al imaginilor age fotostock pentru ziare, reviste, new media, edituri şi agenţii de publicitate.

Mediafax Group este o companie construită în jurul conţinutului şi reuneşte cele mai multe branduri-lideri de piaţă din presa românească. Brandurile Mediafax Group sunt: BUSINESS: ZIARUL FINANCIAR, www.zf.ro, BUSINESS Magazin, www.businessmagazin.ro; SPORT&SPECIAL INTEREST: ProSport, www.prosport.ro, www.liga2.ro, PROMotor, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro; GENERAL: Mediafax Mass-Media News, www.mediafax.ro, www.gandul.info; Mediafax Foto, Mediafax Monitorizare, Mediafax Mobile; WOMEN&ENTERTAINMENT: PRO TV Magazin, www.protvmagazin.ro , Ce se întâmplă, doctore?, www.csid.ro , The One, www.onemagazine.ro, Time Out Bucureşti, www.timeoutbucuresti.ro, www.apropo.ro, www.showbiz.ro, www.intrefete.ro, www.muvix.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici