Mediafax Monitorizare lansează primul serviciu complet de monitorizare media

Mediafax Monitorizare lansează luni, pe platforma online www.monitorizare.mediafax.biz, primul serviciu complet de monitorizare media, într-o interfaţă grafică performantă şi uşor de folosit.

956 afișări
Imaginea articolului Mediafax Monitorizare lansează primul serviciu complet de monitorizare media

Mediafax Monitorizare lansează primul serviciu complet de monitorizare media

"Noul site Mediafax Monitorizare include un modul de analize online, clienţii având acces în timp real la analizele brandurilor monitorizate. Analizele de monitorizare sunt cantitative şi calitative, conţin cei mai mulţi şi relevanţi indicatori de pe piaţă şi ajută la evaluarea permanentă a imaginii din media românească a brandurilor monitorizate", se arată într-un comunicat.

Odată cu noul modul de analize online, Mediafax Monitorizare a introdus un nou tip de vizualizare a rapoartelor zilnice, pe subiecte, lucru ce va permite vizualizarea acoperirii unui topic pe toate tipurile de media (presă scrisă centrală, locală, radio, TV, web).

În noua interfaţă grafică se regăseşte şi posibilitatea setării alertelor radio, TV şi web, utilizatorul fiind atenţionat prin e-mail dacă un cuvânt cheie a apărut într-o ştire.

Alte îmbunătăţiri ale serviciului Mediafax Monitorizare sunt: introducerea în pachetele de monitorizare web a unui număr de 9000 de site-uri ale publicaţiilor şi agenţiilor de presă internaţionale, monitorizarea forumurilor şi a aproximativ 13.000 de conturi Google+. Acestea se adaugă celor 57.000 de surse monitorizate în prezent, în care sunt incluse cele mai multe publicaţii centrale şi locale din piaţă, site-uri, bloguri, conturi de Facebook, Twitter şi Google+.

Mediafax Monitorizare oferă astfel specialiştilor în PR primul serviciu complet de monitorizare şi cel mai util mod de informare în timp real privind apariţiile în media ce fac referire la companiile sau produsele lor.

"Am realizat aceste îmbunătăţiri în urma multor întâlniri cu clienţii noştri, la sugestiile lor, ţinând cont şi de tendinţele de pe pieţele internaţionale de monitorizare media. Tindem spre un serviciu care să fie parte integrantă a fiecărui birou de comunicare din orice companie, uşurând semnificativ munca oamenilor de PR, prin relevanţa şi rapiditatea lui. Nu oferim un simplu site, ci o platformă online performantă, un instrument de lucru uşor de folosit", spune Andra Voiculescu, Publisher Mediafax Monitorizare.

Începând cu luna martie 2012 clienţii Mediafax Monitorizare au avut posibilitatea să testeze noua platformă şi să ofere feedback. Serviciul Mediafax Monitorizare va funcţiona la adresa www.monitorizare.mediafax.biz, în paralel, în cele două interfeţe, veche şi nouă, pentru o perioadă în care clienţii vor putea testa noile îmbunătăţiri şi se vor putea familiariza cu noul serviciu.

Mediafax Monitorizare este primul serviciu românesc de monitorizare profesionistă a presei, lansat în 1998. În prezent, Mediafax Monitorizare furnizează rapoarte zilnice şi analize de imagine unui portofoliu de circa 350 de clienţi corporate şi instituţionali. Rapoartele zilnice, ce pot fi accesate de clienţi prin intermediul contului individual de pe www.monitorizare.mediafax.biz, conţin toate materialele jurnalistice în care se regăsesc cuvintele-cheie definite de aceştia şi includ copii scanate ale articolelor din presa scrisă, înregistrările programelor de ştiri radio şi TV şi linkuri spre articolele sau postările online. La rândul lor, analizele media evaluează acoperirea mediatică înregistrată de clienţi şi de concurenţii lor sau felul în care presa a reflectat temele de actualitate din industria în care aceştia activează.Mediafax Monitorizare deţine un certificat de conformitate cu standardul ISO 9001:2008 pentru sistemul său de management al calităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici