Melania Medeleanu se întoarce la Realitatea TV şi va prezenta emisiunea "Megastory"

Melania Medeleanu se întoarce la Realitatea TV şi va prezenta emisiunea "Megastory", difuzată începând din 21 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30.

1116 afișări
Imaginea articolului Melania Medeleanu se întoarce la Realitatea TV şi va prezenta emisiunea "Megastory"

Melania Medeleanu se întoarce la Realitatea TV şi va prezenta emisiunea "Megastory" (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

La circa şapte luni de la plecarea de la Realitatea TV, Melania Medeleanu va prezenta în fiecare sâmbătă programul "Megastory", o emisiune de reportaje, investigaţii, documentare şi reconstituiri după crime celebre, realizate de jurnalista Lidia Mitchievici şi criminalistul Dan Antonescu, potrivit realitatea.net.

Emisiunea debutează sâmbătă, 21 mai şi se desfăşoară între orele 21.30 - 24.00.

Melania Medeleanu, una din cele mai cunoscute prezentatoare ale Realitatea TV, a anunţat la începutul lunii octombrie 2010 că a decis să renunţe la televiziune, pentru a se ocupa de lucruri personale. Ulterior, ea a mai apărut la Realitatea TV în decembrie 2010, în calitate de gazdă a galei "Zece pentru România", alături de Mihai Tatulici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici