Noua televiziune ID Xtra, în exclusivitate în oferta Romtelecom

Noua televiziune ID Xtra, dedicată în principal publicului feminin, cu conţinuturi din zona de mister şi suspans, va fi disponibilă în curând în oferta de programe a Romtelecom, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

15034 afișări
Imaginea articolului Noua televiziune ID Xtra, în exclusivitate în oferta Romtelecom

Noua televiziune ID Xtra, în exclusivitate în oferta Romtelecom

Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta include toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum şi IDXtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament.

ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans, care dezvăluie poveşti fără egal şi mistere captivante din viaţa reală, într-un format modern şi atractiv. Telespectatorii din România se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea "Tabloid" a lui Jerry Springer, în care cunoscutul prezentator promite să răspundă curiozităţilor celor mai iscoditoare minţi, dezvăluind poveşti bizare de viaţă.

"Suntem încântaţi să anunţăm astăzi (miercuri, n.r.), în parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din România, care furnizează conţinut unic din zona de mister şi suspans, consolidând în acelaşi timp portofoliul nostru şi transformându-l astfel într-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Având în vedere specificul şi unicitatea conţinutului, suntem încrezători ca ID Xtra va fi foarte bine primit de către telespectatorii din România", a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.

Grila de programe a Romtelecom include şi conţinut exclusiv pentru pasionaţii de sport: Dolce Sport aduce, în exclusivitate, transmisiuni din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series şi alte competiţii faimoase.

În funcţie de abonamentul deţinut, clienţii au la dispoziţie şi o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile, de la cele de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) şi documentare (Viasat HD, History HD) la sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD).

Discovery Communications este una dintre cele mai importante companii din lume în domeniul programelor documentare, având peste 2,5 miliarde de abonaţi în peste 220 ţări şi teritorii.

OTE, parte a grupului Deutsche Telekom, este prezent în România prin Romtelecom, Cosmote şi Germanos. Romtelecom şi Cosmote vor trece în acest an sub brandul "T" al Deutsche Telekom - T-Mobile în cazul operaţiunilor de telefonie mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici