O carte pe zi: „Ultimul mesaj” de Laura Dave

Rareori în ultimul timp mi-a fost dat să citesc un roman atât de captivant, cu o intrigă atât de tensionată, cu un suspans desăvârşit, cu întorsături atât de neaşteptate, chiar o carte ce ar trebui să devină o lectură obligatorie a genului thriller, cum aprecia unul dintre comentatori.

181 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Ultimul mesaj” de Laura Dave

O carte pe zi: „Ultimul mesaj” de Laura Dave

Scriu editorii: „Înainte de a dispărea, Owen Michaels îi trimite soţiei un bilet în care scrie doar atât: <<Protejeaz-o>>. În ciuda confuziei şi a temerilor ei, Hannah Hall ştie exact la cine se referă biletul – la fiica de şaisprezece ani a lui Owen, Bailey, care şi-a pierdut de mică mama într-un accident tragic. Bailey, adolescenta care nu vrea să aibă nimic de-a face cu soţia tatălui său. În vreme ce apelurile tot mai disperate către Owen rămân fără răspuns, iar şeful soţului ei este arestat de FBI, Hannah află că Owen nu este cine credea ea. Şi că Bailey ar putea deţine cheia către adevărata identitate a acestuia şi către adevăratul motiv al dispariţiei lui.

Pe măsură ce pun cap la cap elemente legate de trecutul lui Owen, Hannah şi Bailey îşi dau seama că au început să construiască un nou viitor, pe care nici una dintre ele nu l-ar fi putut anticipa.

Prin ritmul său alert, ameţitoarele răsturnări de situaţie şi evocările tulburătoare ale unor drame de familie, Ultimul mesaj este un captivant roman de investigaţie, şocând totodată prin întorsătura emoţionantă de la final.”

Rareori în ultimul timp mi-a fost dat să citesc un roman atât de captivant, cu o intrigă atât de tensionată, cu un suspans desăvârşit, cu întorsături atât de neaşteptate, chiar o carte ce ar trebui să devină o lectură obligatorie a genului thriller, cum aprecia unul dintre comentatori. O poveste în care nimic nu este ce pare, cu un erou care nu e chiar de lepădat, deşi a avut un trecut tenebros, pentru care salvarea fiicei sale este ţelul suprem şi pentru care face orice, inclusiv să-şi schimbe radical viaţa şi, în cele din urmă, să rămână departe, doar să apara la răstimpuri, total deghizat, să-şi revadă de la distanţă actuala soţie şi fiica.

„Ultimul mesaj de Laura Dave este un thriller alert şi sincer despre sacrificiile pe care le facem pentru cei pe care-i iubim cel mai mult.“ Real Simple

Laura Dave – Ultimul mesaj. Traducere din limba engleză şi note de Mihaela Serea. Editura Litera, colecţia Buzz Books. 335 pag.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici