O producţie marca Bollywood, "Să ne bucurăm de viaţă", se filmează în România

"Să ne bucurăm de viaţă/ Jee Bhar Ke Jee Lee", o producţie marca Bollywood, se filmează în România, timp de trei săptămâni, avându-i în rolurile principale pe actorii indieni Nidhi Dutta şi Sodhi Ajit Ahmed, potrivit unui comunicat remis de casa de producţie Family Film.

594 afișări
Imaginea articolului O producţie marca Bollywood, "Să ne bucurăm de viaţă", se filmează în România

O producţie marca Bollywood, "Să ne bucurăm de viaţă", se filmează în România (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

"După Salman Khan, o nouă producţie marca Bollywood se toarnă în România. J.P. Dutta, autorul celui mai de succes film de război indian, este producătorul filmului care îi are în rolurile principale pe Nidhi Dutta şi Sodhi Ajit Ahmed", se spune în comunicat.

Filmările se desfăşoară în Bucureşti şi Braşov, pe parcursul a trei săptămâni. "Filmările au început în data de 28 iulie şi se desfăşoară până în data de 15 august", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de producţie Iana Opran.

Aceasta a precizat că, în Bucureşti, filmările vor avea loc în mai multe spaţii, între care Aeroportul Otopeni, Centrul Vechi, restaurantul Carul cu Bere şi parcul Herăstrău.

Totodată, vor avea loc filmări în Piaţa Mare din Braşov, dar şi la Castelul Peleş.

Potrivit Ianei Opran, regizorul Binoy Gandhi a ales România pentru filmarea acestei pelicule atât "pentru frumuseţea şi unicitatea locaţiilor oferite, precum şi datorită profesionalismului echipelor de filmare româneşti". "Un alt factor important au fost şi preţurile competitive", a spus Iana Opran.

Ea a mai spus că Family Film este firma de producţie românească a peliculei "Să ne bucurăm de viaţă", precizând că din distribuţia filmului fac parte doar actori indieni.

"Regizorul şi directorul de imagine sunt indieni, restul echipei tehnice şi de producţie este locală. Filmul are în distribuţie actori debutanţi indieni şi ca atare bugetul nu este unul foarte mare, dar, pentru noi, ca şi casă de producţie din România, oferă ocazia de a promova România în industria cinematografică din India, precum şi pe plan turistic, la un nivel înalt", a mai spus Iana Opran.

Ea a mai spus că mulţumeşte Centrului Naţional al Cinematografiei, Primăriei Municipiului Bucuresti şi reprezentanţilor spaţiilor de filmare, pentru că i-au ajutat să poată prezenta România publicului indian.

Potrivit site-ului bollywoodtrade.com, filmul "Jee Bhar Ke Jee Lee" prezintă aventurile a trei prieteni, care fac totul pentru a fi fericiţi.

Family Film a produs şi lungmetrajul "Condamnat la viaţă", cu actorul Gérard Depardieu în rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici