Ce vedetă a fost aleasă pentru ultima copertă nud a revistei Playboy - FOTO

Editorii revistei Playboy au anunţat, joi, ce vedetă va apărea nud pe coperta numărului din ianuarie-februarie 2016, care va ajunge la standurile de presă pe 11 decembrie.

5874 afișări
Imaginea articolului Ce vedetă a fost aleasă pentru ultima copertă nud a revistei Playboy - FOTO

Ce vedetă a fost aleasă pentru ultima copertă nud a revistei Playboy - FOTO

Pamela Anderson va fi ultima femeie care va poza nud pentru revista Playboy, punând astfel capăt unei tradiţii de peste 60 de ani, în timpul căreia o serie de femei celebre, precum Madonna, Cindy Crawford şi Kim Kardashian, au apărut goale pe coperta acestei publicaţii pentru bărbaţi.

Editorii revistei Playboy au anunţat, joi, că Pamela Anderson, vedeta serialului "Baywatch", ajunsă între timp la vârsta de 48 de ani, va apărea nud pe coperta numărului din ianuarie-februarie 2016. Starleta canadiană este, totodată, protagonista unui pictorial de 12 pagini şi a unui interviu realizat de actorul James Franco, care vor fi publicate în paginile revistei.

Revista Playboy, înfiinţată în 1953 de Hugh Hefner, a anunţat în octombrie că va renunţa la publicarea fotografiilor nud, considerând că acestea au devenit "învechite", din cauza cantităţii uriaşe de pornografie care este distribuită gratuit pe internet. Tirajul revistei Playboy a scăzut de la 5,6 milioane de numere în 1975 la aproximativ 800.000 de numere în prezent.

Noul număr al revistei Playboy reprezintă cea de-a 14-a apariţie nud a starletei Pamela Anderson, începând din 1989, pe coperta acestei publicaţii - mai mult decât oricare altă celebritate.

"Am primit un telefon de la avocatul lui Hugh Hefner, care mi-a spus: «Nu vrem pe nimeni altcineva. Nu există altcineva. Vrei să pozezi pentru ultima copertă nud de la Playboy?»", a dezvăluit Pamela Anderson pentru Entertainment Tonight.

Actriţa şi modelul canadian spune că s-a consultat cu fii ei - Brandon, în vârstă de 19 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani -, înainte de a accepta această ofertă. "În ultimii ani, băieţii au fost tachinaţi, s-au făcut glume pe seama lor şi au existat nişte bătăi cu colegii lor de la şcoală, din cauza mamei lor", a adăugat vedeta canadiană. De această dată, fiii ei au încurajat-o să accepte oferta revistei Playboy.

Pamela Anderson a spus, de asemenea, că a realizat deja cea mai mare parte a fotografiilor ce vor fi incluse în noul număr al revistei Playboy.

Playboy a avut-o pe celebra Marilyn Monroe pe coperta numărului său de debut, publicat în 1953, şi a inclus un pictorial nud al celebrei actriţe hollywoodiene, publicat la mijlocul revistei. Însă acele fotografii au fost cumpărate de Hugh Hefner de la un editor care realiza calendare, iar Marilyn Monroe nu a pozat, practic, niciodată nud pentru revista Playboy.

Editorii revistei Playboy spun că, începând cu numărul pe luna martie 2016, publicaţia va avea un nou design şi un nou format, care va include interviuri, materiale de ficţiune şi articole ample. Revista va continua să publice "pictoriale sexy şi seducătoare", inclusiv cu unele dintre celebrele sale Playmate, dar acele fotografii nu vor mai fi nud.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, în vârstă de 19 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani - cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee. Vedeta nord-americană a fost căsătorită şi cu Kid Rock.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici