Papa Francisc, îndemn la colaborare împotriva terorismului

Peste 50.000 de oameni au asistat în Piaţa Sfântul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif. Subiectul discursului: condamnarea terorismului.

444 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc, îndemn la colaborare împotriva terorismului

Papa Francisc îndemn la colaborare împotriva terorismului (Imagine: Filippo Monteforte / Mediafax Arhiva Foto)

Papa Francisc, în mesajul său transmis duminică, a condamnat atacul de la Istanbul din noaptea de Anul Nou şi a afirmat că o pată de sânge acoperă lumea de cum a început 2017, conform Reuters.

”Din păcate, violenţa a lovit chiar şi în noaptea aceasta de speranţă, în care se pun dorinţe bune. Îndurerat, îmi exprim apropierea de poporul turc. Mă rog pentru multele victime şi pentru răniţi şi pentru întreaga naţiune îndoliată. Îl rog pe Dumnezeu să îi susţină pe toţi cei de bună credinţă să îşi suflece mânecile şi să confunte această invazie a terorismului şi pata aceasta de sânge care acoperă lumea, cu o umbră de frică şi sntiment de pierdere”, a adăugat Suveranul Pontif.

2017 ”va fi bun în măsura în care fiecare dintre noi, cu ajutorul Domnului, va încerca să facă bine zi după zi”, a afirmat acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici