Peste 100 de milioane de oameni accesează Facebook de pe mobile

Facebook a anunţat, într-un post pe blogul companiei, depăşirea pragului de 100 de milioane de utilizatori care accesează, în fiecare lună, platforma de socializare de pe telefoane sau dispozitive mobile.

153 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de milioane de oameni accesează Facebook de pe mobile

Peste 100 de milioane de oameni accesează Facebook de pe mobile

Depăşirea pragului de 100 de milioane de utilizatori ai versiunii mobile a platformei de socializare, denumită Facebook Mobile, vine la mai puţin de şase luni de la momentul când compania anunţa că serviciul a depăşit 65 de milioane de utilizatori.

Responsabilii Facebook menţionează, pe blogul companiei, că această creştere s-a produs în timp ce echipa reţelei a continuat să îmbunătăţească experienţa mobilă a utilizatorilor. "Lucrăm cu toţi fabricanţii mari de dispozitive şi cu numeroşi operatori pentru a ne asigura că putem oferi cea mai bună experienţă mobilă posibilă prin intermediul a numeroase dispozitive, sisteme de operare mobile şi furnizori de servicii mobile", se arată pe blogul Facebook.

Potrivit lui Chamath Palihapitiya, vicepreşedinte în cadrul Facebook, reţeaua de socializare a lansat mai multe servicii pentru a facilita accesul utilizatorilor pe platformă.

Potrivit Brand Republic, creşterea numărului de utilizatori urmează redesign-ului site-ului mobil al Facebook, care este actualmente disponibil în peste 70 de limbi. În decembrie, Nielsen a desemnat Facebook ca fiind al treilea cel mai popular site mobil din lume, după Google Search şi Yahoo Mail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici