Prezentatorul de televiziune Adi Nartea s-a înscris la cursurile TV&Film Academy by Ruxandra Ion

Prezentatorul de televiziune şi actorul Adi Nartea s-a înscris la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde o va avea ca profesoară pe Teo Trandafir, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

404 afișări
Imaginea articolului Prezentatorul de televiziune Adi Nartea s-a înscris la cursurile TV&Film Academy by Ruxandra Ion

Prezentatorul de televiziune Adi Nartea s-a înscris la cursurile TV&Film Academy by Ruxandra Ion

Nartea a decis să urmeze cursurile de prezentator în cadrul şcolii de talente deschise de Ruxandra Ion la Bucureşti, unde o va avea ca profesoară pe Teo Trandafir.

Deşi are o bogată experienţă ca prezentator TV, printre emisiunile prezentate de el numărându-se "Dragoste punct ro", "Noră pentru mama", "Inelul cu diamant", "Vreau să fiu vedetă", "Paradisul femeilor" etc., Adi Nartea şi-a dorit să urmeze cursuri de prezentator pentru a se perfecţiona, iar "TV & Film Academy by Ruxandra Ion" i s-a părut alegerea optimă în acest sens. Adi Nartea are o bogată experienţă şi în ficţiunea de TV, cele mai importante personaje interpretate fiind în seriale precum "La bloc" şi "Fetele marinarului".

Cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion vor începe pe 3 februarie, iar înscrierile continuă la sediul din Capitală, din Str. Căderea Bastiliei nr. 41, informaţii suplimentare putând fi găsite şi pe www.academytv.ro.

"TV & Film Academy by Ruxandra Ion" va acorda celor mai buni cursanţi ai şcolii un contract de impresariere cu Act Smart House SRL, firma de talent-management deschisă de Ruxandra Ion. Compania a semnat deja contracte de impresariere artistică cu artişti consacraţi din România. Astfel, pe lângă şansa de a învăţa într-un mediu profesionist, de la adevăraţi profesionişti în televiziune, cursanţii cei mai buni vor beneficia de o oportunitate unică de a fi impresariaţi imediat după terminarea cursurilor şi de a-şi putea fructifica şi implementa profesional talentul şi deprinderile învăţate în academie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici