'Folklore' e primul album vândut în peste 1 milion de exemplare în 2020

  • Taylor Swift e cel mai bine vândut artist din lume, al doilea an la rând
  • Albumul ei "Folklore" e singurul care a depăşit bariera de un milion de exemplare vândute până acum în 2020
  • Anul trecut reuşise o performanţă asemănătoare cu albumul "Lover"
161 afișări
Imaginea articolului 'Folklore' e primul album vândut în peste 1 milion de exemplare în 2020

Albumul Folklore al lui Taylor Swift e primul care depăşeşte un milion de copii vândute în 2020. Albumul surpriză, lansat în iulie, revine şi în fruntea topului Bilboard săptămâna asta. Fanii s-au înghesuit să cumpere o ediţie limitată, semnată de Swift în încercarea de a-i convinge să voteze la alegerile prezidenţiale din SUA.

Şi ghici care a fost singurul artist care a vândut peste un milion de exemplare dintr-un album în 2019? Tot Taylor Swift, cu 1.09 milioane de exemplare din albumul ei Lover, lansat anul trecut.

Vânzările de albume au scăzut semnificativ în ultimii ani, de când fanii preferă să asculte piesele separat, direct pe platformele de streaming. În 2015 de exemplu, Adele vindea 8 milioane de exemplare din albumul ei '25'.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici