În primul week-end din vacanţa de vară a şcolarilor! Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinţi şi copii va avea loc la Râşnov, între 21-23 iunie

• Smiley, Alina Eremia, Andra Gogan, Nicole Cherry vor cânta şi se vor juca la Big Little Festival

97 afișări
Imaginea articolului În primul week-end din vacanţa de vară a şcolarilor! Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinţi şi copii va avea loc la Râşnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinţi şi copii va avea loc la Râşnov, între 21-23 iunie

https://m.iabilet.ro/bilete-big-little-festival-95891/

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinţi şi copii, va avea prima ediţie între 21-23 iunie, în primul week-end din vacanţa mare a şcolarilor, la Cetatea Râşnov şi Dino Parc Râşnov.

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta, dar se vor şi juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleşi şi cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, aşteptate să participe în spaţiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ şi colorat mod pentru a sărbători relaţia părinte-copil prin experienţe în tandem unice în România.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiţia Familiilor – un maraton de jocuri vechi şi noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiţii de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego şi Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme şi desene animate vor fi parte din experienţele care vor aduce copiii de ieri şi de azi împreună.

„Desi sunt constient de cat este de important sa ma joc cu baietii mei, totusi nu reusesc atat de mult pe cat imi doresc si asa s-a nascut Big Little Festival. Pentru noi, toti parintii, acest festival poate fi ocazia perfecta de a petrece 3 zile intregi de joaca si timp de calitate alaturi de copiii nostri si sunt sigur ca va ramine o amintire frumoasa pentru toti membrii familiei. Asa ca va invit sa MAI FIM COPII PENTRU CEL PUŢIN O ZI!”, a declarat Adrian Nica, unul dintre organizatorii Big Little Festival.

Râşnov, localitatea aflată în centrul ţării, cu nenumărate atracţii, locuri de cazare şi peisaje de vis, va deveni în primul week-end din vacanţa de vară capitala distracţiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse şi atractive de desfăşurare.

Biletul de festival deschide porţile Dino Parc Râşnov

Dino Parc Râşnov, Marele Câştigător al Premiului Telespectatorilor „Destinaţia anului 2023”, şi al categoriei Parcuri de distracţie şi aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toţi posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar şi un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene. Cu o suprafaţă de peste 4 hectare, Dino Parc Râşnov găzduieşte peste 120 de dinozauri certificaţi ştiinţific, reproduşi în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune şi de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în copaci cu expoziţii ştiinţifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere şi alte zone interactive.

Cetatea Râşnov, transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râşnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râşnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educaţiei, a jocului şi a învăţării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărţi de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare şi hamace, ideale pentru citit, cu băncuţe pentru părinţi şi copii şi mese de creaţie pentru desenat, pictat, modelat, decupat şi bricolat, Cetatea Râşnov va fi locul perfect pentru activităţi de educaţie şi distracţie părinţi-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărţi pentru copii, cu actori şi păpuşari, ateliere de face painting şi de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăţi Râşnov în filă de istorie fericită de familie.

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râşnov va fi amenajat ca un orăşel al distracţiei, creat şi construit în spiritul conceptului primei ediţii: COPIII DE IERI ŞI DE AZI ÎMPREUNĂ. Copiii de ieri (părinţii) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi şi invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: şotron vs. Dance Revolution, ţeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, “şapte pietre” vs. Lego, V-aţi ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artişti, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creaţie muzicală ale HaHaHa Production şi cel de creaţie multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri şi de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacţiune părinţi-copii.

Distracţie la cort

Organizatorii pun la dispoziţia familiilor amatoare de experienţe complete şi palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activităţi nocturne de observare a stelelor şi planetelor, precum şi alte provocări memorabile. 

Activităţile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include şi accesul în Dino Parc şi în Cetatea Râşnov, şi care poate fi achiziţionat online de pe https://m.iabilet.ro/bilete-big-little-festival-95891/ pentru fiecare zi de festival, 21, 22 sau 23 iunie, sau pentru toate cele trei zile de distractie de familie, la un preţ mai mic. Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare şi doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-şi petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă şi să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri şi de azi împreună.

Big Little Festival este organizat de „Asociaţia pentru cei mari şi cei mici”, din care fac parte Flying Elephant, 360 Revolution, HaHaHa Production şi Dino Parc Râşnov. Informaţii utile, programul detaliat pe zile şi zone de agrement, hărţi şi recomandări se pot găsi pe site-ul https://biglittlefestival.com/ sau pe conturile de social media oficiale ale evenimentului.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei – flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunţat oficial şi public printr-un flashmob-manifest în care cel puţin 800 de copii şi părinţi vor dansa sincron şi îşi vor cânta şi striga dorinţa de a-şi petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfăşura în cadrul evenimentului „Străzi Deschise”, pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt aşteptaţi să participe toţi părinţii şi copiii care îşi doresc timp şi joacă împreună. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici