Prinţul Charles va fi editor-invitat al unei emisiuni TV celebre despre viaţa la ţară

Prinţul Charles al Marii Britanii va edita o ediţie specială a emisiunii de televiziune "Countrylife", un program TV dedicat vieţii la ţară, difuzat de postul BBC One, care împlineşte în acest an un sfert de secol de prezenţă pe micile ecrane britanice.

239 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles va fi editor-invitat al unei emisiuni TV celebre despre viaţa la ţară

Prinţul Charles va fi editor-invitat al unei emisiuni TV celebre despre viaţa la ţară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru această ediţie aniversară, echipa de la "Countrylife" a realizat emisiunea la ferma organică pe care prinţul Charles o deţine în Gloucestershire şi l-a urmat pe moştenitorul tronului britanic în timp ce acesta vizita unele dintre proiectele sale rurale iniţiate cu scopul de a îmbunătăţi vieţile oamenilor care locuiesc la ţară, informează  femalefirst.co.uk.

Prinţul britanic va fi intervievat de Julia Bradbury şi Matt Baker, gazdele emisiunii, şi va discuta despre importanţa pe care el o acordă vieţii la ţară. De asemenea, el va explica motivele din spatele alegerilor pe care el le va face în calitate de editor al ediţiei aniversare.

Ediţia emisiunii "Countrylife", realizată de prinţul de Wales în calitate de editor-invitat, va fi difuzată de posturile BBC One şi BBC One HD în luna martie.

Recent, prinţul Charles a apărut în emisiunea "Wild Carpathia", difuzată de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi.

Prinţul Charles are două proprietăţi în satul Valea Zălanului din Covasna, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată. De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul Viscri.

În ultimii ani, moştenitorul coroanei britanice a făcut mai multe vizite private în judeţul Covasna, unde a fost oaspetele lui Kalnoky Tibor, la conacul din Micloşoara, construit în secolul al XVI-lea în stil renascentist şi renovat de către descendenţii familiei Kalnoky. De asemenea, prinţul Charles s-a aflat în vizite private şi în judeţele Mureş şi Harghita.

Prinţul Charles spunea că şi-ar dori să întâlnească şi la britanici "sentimentul apartenenţei, al identităţii," pe care l-a remarcat la locuitorii din Transilvania.

"Ceea ce este minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător. Acest lucru lipseşte din societatea noastră. Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenţei, al identităţii şi al semnificaţiilor", declara Prinţul Charles al Marii Britanii, citat de Daily Mail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici