Pro TV International: un nou site, show-uri de divertisment şi comedie

Pro TV International are, începând de vineri, un nou site şi a pregătit, pentru grila de toamnă, show-uri de divertisment şi comedie, precum "Serviciul Român de Comedie", "Tanti Florica", "Las Fierbinţi", "CanCan TV" şi "Happy Hour".

1552 afișări
Imaginea articolului Pro TV International: un nou site, show-uri de divertisment şi comedie

Pro TV International: un nou site, show-uri de divertisment şi comedie

Toamna aceasta este mai bogată ca niciodată, pentru telespectatorii Pro TV International, cărora le aduce oferta perfectă de entertainment. Pe lângă show-uri de senzaţie, seriale de comedie, ştiri obiective şi cele mai tari emisiuni create special pentru ei, românii au încă un motiv de bucurie. Vineri a fost lansat noul site www.protvi.ro, unde internauţii vor găsi, pe o platformă complet schimbată, informaţii diverse, de la emisiunile şi vedetele Pro TV International până la cele din comunităţi, date despre recepţie, precum şi interviuri în exclusivitate cu celebrităţi, pentru că toamna aceasta "Tot ce vrei e Pro TV International!".

Românii care urmăresc Pro TV International din străinătate au parte de comedie cu agenţii "Serviciului Român de Comedie", cu noul serial "Tanti Florica" şi cu cel de-al doilea sezon al serialului "Las Fierbinţi". De vineri, ei pot afla tot ce îi interesează despre personajele lor preferate şi actorii care le interpretează accesând site-ul www.protvi.ro. Din grila de toamnă nu vor lipsi nici muzica de top, la "Ascultă-ţi muzica de acasă", cele mai noi stiluri de dans şi emoţiile copleşitoare din "Pariu cu viaţa" şi "Dansez pentru tine" şi show-urile cu cele mai tari dezvăluiri din vieţile vedetelor la "CanCan TV" şi "Happy Hour", despre care vor descoperi toate noutăţile pe site-ul www.protvi.ro

Pe lângă acestea, toamna aduce la Pro TV International cele mai frumoase prezentatoare, cu invitaţi pe măsură, la "Weekend cu Monica Dascălu" şi "De Suflet", campioni români, cei mai buni sportivi şi cele mai proaspete ştiri din sport la "Ştirile Sport.ro" şi "Informaţia", dar şi cele mai bune emisiuni informative şi anchete care scriu istoria la Ştirile Pro TV şi "România, te iubesc!".

Din 6 octombrie, de la ora 23.00, toată lumea se internează la "Spitalul de demenţă". Cele mai noi ştiri despre un serial de comedie aparte, cu un umor atipic, care tratează într-o notă comică şi într-un stil care nu poate lăsa indiferent realitatea medicală din România, în regia lui Peter Kerek, după un scenariu de Toni Grecu se vor regăsi şi ele pe site-ul www.protvi.ro.

Noul site le oferă românilor din străinătate şi posibilitatea de a fi mai aproape de cei dragi rămaşi în ţară, prin intermediul secţiunilor "România de peste hotare" şi "Te vezi la Pro TV International", unde sunt invitaţi să încarce imagini cu ei, pe care familia şi prietenii le pot vedea dacă accesează site-ul www.protvi.ro

Lansarea noului site www.protvi.ro se alătură firesc celorlalte ingrediente care fac perfectă oferta toamnei pentru că "Tot ce vrei e ProTV International!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici