Pro TV - lider de audienţă vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, când a avut loc debutul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", în minutul de aur, 22.13, două milioane şi jumătate de români urmărind show-ul.

365 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider de audienţă vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Pro TV - lider de audienţă vineri seară, cu "Dansez pentru tine" (Imagine: www.protv.ro)

Seară plină de culoare, emoţie şi coregrafii inedite la "Dansez pentru tine", emisiune care a debutat în forţă, cu un dans frenetic al baletului coordonat de Edi Stancu, cel mai nou membru al juriului. S-a dansat de zor freestyle pe o temă impusă dintr-o poveste celebră, de aceasta dată "Harap Alb", iar apoi concurenţii au plutit pe ritmuri de vals, preluând ştafeta unul de la celălalt.

Astfel, emoţiile au atins cote maxime la sfârşitul serii, când telespectatorii au aflat notele juriului pentru vals şi clasamentul final, iar echipele s-au văzut salvate sau, dimpotrivă, condamnate la duel.

Telespectatorii au trăit alături de concurenţi emoţiile competiţiei, iar "Dansez pentru tine" a fost lider incontestabil de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban, informează televiziunea.

În minutul de aur al emisiunii, 22.13, 2.500.000 de români se uitau la Pro TV, iar pe publicul comercial din mediul urban televiziunea înregistra un rating de 16,8 puncte şi o cotă de piaţă de 37,9%.

Între 20.30 şi 01.06, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 9,8 puncte de rating şi 27,2% cotă de piaţă, de aproape două ori mai mult decât Antena 1, clasata pe locul al II-lea, cu 5,1 puncte de rating şi 14,1 procente din cota de piaţă.

Şi pe publicul din mediul urban, dansul a fost regele audienţelor, iar asta a făcut ca Pro TV să înregistreze, în medie, 9,7 puncte de rating şi 25% cota de piaţă, adică de două ori mai mult decât Antena 1, clasată şi de această dată tot pe locul al II-lea, cu doar 4,2 puncte de rating şi 10,9 procente din cota de piaţă.

În prima ediţie din cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii, cel care îşi propune să alunge ghinionul prin dans, Daniel Max Dragomir a demonstrat că este nu doar o voce de luat în seamă, ci şi un adversar de temut pe ringul de dans. El şi partenera lui, Diana, coordonaţi de inventiva Vica, au obţinut cele mai mari note, clasându-se, astfel, pe mult râvnitul loc I.

În schimb, echipele formate din Pavel Stratan şi Andreea Preda şi Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu nu au fost atât de norocoase şi sunt primele condamnate la duel.

Telespectatorii pot salva echipa favorită trimiţând SMS la 1322, cu textul "Pavel" sau "Marian" sau sunând la 0900.760.405 pentru Pavel şi Andreea şi la 0900.760.406 pentru Marian şi Adriana. Numerele de telefon sunt apelabile doar din reţelele Romtelecom şi Alonia.

La vals, scena a fost invadată de eleganţă, senzualitate şi emoţii intense. Perechile au dansat consecutiv, predând ştafeta una alteia. Inedit a fost şi faptul că, înainte de publicarea clasamentului final, telespectatorii au putut urmări un filmuleţ în care au fost dezvăluite mai mult ca niciodată chinurile prin care trec perechile pâna vinerea, când, la 20.30, se prezintă în faţa publicului. Unii s-au mai şi distrat, alţii au fost scăpaţi în cap de parteneri, alţii, certaţi şi chiar loviţi de coregrafi, spiritele s-au încins, la fel şi unele părţi ale corpului, care au cedat sub durerile ce uneori au fost insuportabile. Cert este că toată lumea a muncit pe brânci.

Vinerea viitoare, una dintre echipe va părăsi însă ringul visurilor.

Pavel Stratan luptă alături de Andreea Cristina Preda, din Bucureşti, o tânără care vrea să se revanşeze faţă de sora ei. Aceasta şi-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viaţa fetelor până când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit. Firesc, au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Cristinei a fost nevoită să muncească de mică pentru a putea achita datoriile şi a întreţine familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Cristina a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment. Andreea vrea să o ştie pe sora ei în siguranţă, lipsită de orice griji şi are toată încrederea că, alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Căiţa) şi de Pavel îşi va vedea visul împlinit la "Dansez pentru tine".

Marian Drăgulescu dansează în această toamnă la Pro TV pentru a alunga ghinionul din viaţa Adrianei Lupu, din Iaşi. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-şi renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundaţiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma şocului suferit după această catastrofă. Adriana, Marian şi coregrafa Doina Botiş vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei să aibă un trai mai bun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici