Rapperul Snoop Dogg va avea parte de un film biografic pe marele ecran

  • Universal Pictures a anunţat miercuri că studioul dezvoltă un film despre viaţa lui Snoop Dogg, care va fi produs de rapperul în vârstă de 51 de ani.
  • Filmul va fi scris de Joe Robert Cole, scenarist al celor două filme "Black Panther", şi va fi regizat de Allen Hughes, realizatorul filmului "Menace II Society".
207 afișări
Imaginea articolului Rapperul Snoop Dogg va avea parte de un film biografic pe marele ecran

"Am aşteptat mult timp pentru a pune la cale acest proiect pentru că am vrut să aleg regizorul potrivit, scenaristul perfect şi cea mai mare companie cinematografică cu care să mă asociez şi care să înţeleagă moştenirea pe care încerc să o prezint pe ecran şi amintirea pe care încerc să o las în urmă", a declarat Snoop într-un comunicat. "A fost căsătoria perfectă".

Universal a transformat anterior povestea grupului rap N.W.A. în filmul de succes din 2015 "Straight Outta Compton" şi a lansat, de asemenea, filmul biografic apreciat al lui Eminem "8 Mile" în 2002. Cole a spus că studioul "a dovedit că poate ghida un astfel de film spre ceva special".

Donna Langley, preşedinte al Universal Filmed Entertainment Group, a declarat că s-a întâlnit cu Snoop la scurt timp după ce acesta a achiziţionat Death Row Records. Achiziţia sa a fost anunţată cu doar câteva zile înainte ca Snoop să cânte în spectacolul din pauza Super Bowl din februarie, alături de Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige şi Kendrick Lamar.

Snoop Dogg a pătruns la începutul anilor '90 în cadrul scenei rap de pe Coasta de Vest alături de Dr. Dre. El a vândut peste 35 de milioane de albume în întreaga lume în cele trei decenii de carieră. El va produce filmul împreună cu Sara Ramaker şi Hughes, scrie AP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici