Reprezentanţii Muzeului Antipa: Au fost oameni care au făcut bişniţă cu biletele

Reprezentanţii Muzeului Antipa au declarat, pentru MEDIAFAX, că s-au confruntat duminică cu câteva situaţii neprevăzute - anumite persoane au făcut "bişniţă" cu bilete deja folosite, pe care le-au vândut altor oameni pentru ca aceştia din urmă să poată vizita muzeul fără să plătească.

300 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii Muzeului Antipa: Au fost oameni care au făcut bişniţă cu biletele

Reprezentanţii Muzeului Antipa: Au fost oameni care au făcut bişniţă cu biletele (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Se face bişniţă cu biletele. Noi ne-am prins şi nu mai intră nimeni care susţine că a cumpărat înainte mai multe bilete şi acum şi-a adus şi familia", a declarat pentru MEDIAFAX Diana Ion, muzeograf la Muzeul Antipa.

Potrivit acesteia, la Antipa au fost oameni care au încercat să intre în muzeu cu bilete care fuseseră deja "bifate" de către personalul instituţiei.

"Au fost şi câţiva oameni care au vrut să intre în muzeu cu bilete pe care susţineau că le-au cumpărat înainte. Ei toţi spuneau că au venit mai devreme şi au cumpărat mai multe bilete şi acum şi-au adus şi familiile. Acum nu mai intră nimeni care susţine că a cumpărat bilete înainte", a explicat Diana Ion.

Pentru adulţi, biletul de intrare la Muzeul Antipa costă 20 de lei, în timp ce elevii trebuie să plătească 5 lei, iar studenţii şi pensionarii 10 lei. Muzeul Antipa poate fi vizitat de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici