"Românii au talent" şi "Vocea României"- cele mai populare emisiuni TV pe Google, în România, în 2012

Show-urile "Românii au talent" şi "Vocea României" de la Pro TV au fost cele mai căutate emisiuni TV pe Google, în România, în 2012, potrivit tradiţionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizată de motorul de căutare pe internet, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

336 afișări
Imaginea articolului "Românii au talent" şi "Vocea României"- cele mai populare emisiuni TV pe Google, în România, în 2012

"Românii au talent" şi "Vocea României"- cele mai populare emisiuni TV pe Google, în România, în 2012

Google a făcut public, marţi, tradiţionalul Zeitgeist ("spirit al vremurilor"), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2012. În acest an, cele mai populare căutări arată interesul în creştere pentru divertisment, personalităţi, fotbal, dar şi curiozităţi legate de "cum se face?" sau "ce este?" un anumit lucru.

Astfel, la categoria "divertisment", podiumul este ocupat de show-ul "Românii au talent", urmat de "Vocea României", care au fost cele mai căutate emisiuni TV pe Google în acest an.

Topul 10 al celor mai căutate emisiuni TV în ultimele 12 luni, pe Google, este continuat tot de o emisiune de la Pro TV: "Happy Hour". În clasament urmează emisiunile "X Factor", "În puii mei", "În gura presei", "Acces direct", "Ce se întâmplă, doctore?", "Burlacul" şi "Urania horoscop".

Pe de altă parte, cea mai mare creştere în căutări pe Google în acest an, comparativ cu 2011, a fost înregistrată de "Creative Monkeyz", urmată de interesul în continuare crescut pentru "rezultatele la bacalaureat". Topul 10 al celor mai populare căutări în 2012, pe Google, în România, este continuat de "mercador", "filme online", "9gag", "kizi", "twoo", "euro 2012", "horoscop şi "Pariu cu viaţa".

Fondată în 1998, de Larry Page şi Sergey Brin, Google este astăzi o companie prezentă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici