"Românii au talent", un nou record de audienţă

Cea de-a cincea ediţie a emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri seară la Pro TV, a avut o cotă de piaţă de 58,1% pe publicul comercial, un nou record înregistrat pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter, potrivit site-ului emisiunii.

65 afișări
Imaginea articolului "Românii au talent", un nou record de audienţă

"Românii au talent", un nou record de audienţă

Potrivit site-ului romaniiautalent.protv.ro, audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată vineri, în intervalul 20.30 - 22.59, a fost pe publicul comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 - 49 de ani - de 23 puncte de rating şi 58,1% cotă de piaţă, de aprope 10 ori mai mare decît audienţa medie înregistrată de Antena 1 care atingea abia 2,4 puncte de rating şi 6,0% cotă de piaţă.

Cu această cotă de piaţă, Pro TV şi-a bătut propriul record înregistrat la ediţia difuzată în urmă cu o săptămână, ediţia a patra, când cota de piaţă se ridica la 54,6%. Cu un market-share de 58,1% Pro TV stabileşte în ediţia a cincea un nou record la capitolul cotă de piaţă înregistrată pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter.

Peste 5 milioane de români au urmărit în minutul de maximă audienţă (21.19) înregistrat la nivelul întregii ţări emisiunea-fenomen care îi ţine pe telespectatori ţintuiţi în faţă micilor ecrane. Pe publicul comercial, vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.45, cînd ratingul Pro TV ajungea la 29,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 70,6%.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămîne la fel de zdrobitoare cu Pro TV înregistrând 22,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,8%, pe locul al doilea situându-se TVR cu 3,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,2%, în timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating şi 7,1% cotă de piaţă.

Vineri seară, scena de la "Românii au talent" a aparţinut în cea mai mare parte dansatorilor, imitatorilor, jongleurilor şi magicienilor. Juriul a ramas fără cuvinte la numerele prezentate, iar publicul i-a răsplătit pe concurenţi cu urale şi ropote de apaluze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici