Sebastian Ghiţă: Cuplul Vîntu-Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii prin metoda FNI

Cuplul Vîntu-Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii şi creditorii prin metoda FNI, iar dacă aceştia doresc ceva de la compania Asesoft trebuie să meargă în instanţă, a declarat pentru MEDIAFAX Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV şi cel care patronează grupul de firme Asesoft.

2002 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă: Cuplul Vîntu-Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii prin metoda FNI

Sebastian Ghiţă: Cuplul Vîntu-Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii prin metoda FNI (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, denunţarea contractului cu Asesoft Internaţional, fapt pentru care, începând de joi, compania condusă de Sebastian Ghiţă nu mai administrează Realitatea TV.

În schimb, Sebastian Ghiţă a declarat, joi, pentru MEDIAFAX: "Cuplul Vîntu - Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii şi creditorii prin metoda FNI". "Cu Asesoft nu merge aşa uşor. Am mai primit astfel de notificări şi, dacă dânşii doresc ceva de la compania Asesoft, să meargă în instanţă. Asesoft va asigura funcţionarea staţiei TV cu sau fără încurcăturile stârnite de domnul Vîntu şi de domnul lichidator Vasile Căciulă", a spus Sebastian Ghiţă.

El a mai spus că "Asesoft are licenţă şi poate asigura continuitatea emisiei, chiar dacă Realitatea Media va ajunge în faliment". "Astăzi, Asesoft este cel mai mare creditor şi-şi va impune punctul de vedere cu privire la această companie", a mai spus Sebastian Ghiţă.

Ghiţă nu a precizat ce licenţa audiovizuală deţine Asesoft şi prin ce companie o deţine. Potrivit informaţiilor publice disponibile pe site-ul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Sebastian Ghiţă şi compania Asesoft nu apar între persoanele şi societăţile care deţin licenţe audiovizuale. Ghiţă şi Asesoft nu apar nici în acţionariatul altor societăţi care deţin licenţe audiovizuale.

Rovigo SRL, administratorul judiciar al societăţii Realitatea Media, a anunţat, joi, într-o notificare, că denunţă "contractul pentru prestări servicii de consultanţă şi management strategic şi asigurarea resurselor de finanţare ale activităţii", încheiat în data de 24 octombrie 2010, între SC Realitatea Media SA, în calitate de Client, şi SC Asesoft International SA, în calitate de Manager.

Denunţarea are loc "în conformitate cu prevederile articolului 86 din Legea 85/2006, în vederea maximizării patrimoniului debitoarei" şi îşi va produce efectele de la data primirii notificării de către Asesoft International.

Drept urmare, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, începând de joi, SC Asesoft International SA nu mai este manager la SC Realitatea Media SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici