Stelian Tănase: Comitetul Director va decide dacă Răzvan Bucuroiu va prelua conducerea TVR 2

Stelian Tănase, directorul general interimar al Televiziunii Române, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că membrii Comitetului Director al TVR vor decide, miercuri, dacă Răzvan Bucuroiu, actualul director al TVR 3, va prelua şi conducerea TVR 2.

320 afișări
Imaginea articolului Stelian Tănase: Comitetul Director va decide dacă Răzvan Bucuroiu va prelua conducerea TVR 2

Stelian Tanase (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Stelian Tănase, care face parte din Comitetul Director al Televiziunii Române, a spus că Liana Săndulescu, directorul TVR 2, a ieşit la pensie.

"A fost întâi în concediu, concediul i s-a încheiat şi acum a ieşit la pensie. Ar trebui numit cineva - să vedem ce zice Comitetul Director - care să preia (conducerea TVR 2, n.r.). E o funcţie de răspundere, nu poate să meargă aşa din inerţie. Trebuie numit cineva măcar ca interimar, dacă nu chiar deplin să preia canalul 2", a spus Stelian Tănase.

Întrebat dacă Răzvan Bucuroiu ar urma să preia conducerea interimară a TVR 2, Stelian Tănase a spus: "Da, să vedem ce spune Comitetul Director. Această discuţie se va face abia miercuri".

Surse din Televiziunea Română au declarat, vineri dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că Răzvan Bucuroiu, directorul TVR 3, ar putea prelua conducerea interimară a TVR 2, în locul Lianei Săndulescu.

Cel mai probabil Răzvan Bucuroiu ar urma să fie desemnat coordonator interimar al TVR 2 până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de director al acestui post de televiziune.

Conform surselor citate, până în prezent Răzvan Bucuroiu, care se află într-o deplasare de serviciu în ţară, nu ar fi primit încă documentele prin care preia conducerea interimară a TVR 2 şi dreptul de semnătură.

Atât Răzvan Bucuroiu, cât şi Liana Săndulescu se numără printre persoanele desemnate manageri de canale în TVR în august 2013, în urma unor concursuri organizate pe vremea când preşedinte-director general al Televiziunii Române era Claudiu Săftoiu.

Atunci, Răzvan Bucuroiu a câştigat un concurs de proiecte manageriale şi a fost desemnat coordonator cu atribuţii de Director TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale.

În acelaşi timp, Liana Săndulescu a câştigat un concurs de proiecte manageriale şi a fost desemnată coordonatoare cu atribuţii de Director TVR 2.

Televiziunile TVR 2 şi TVR 3 fac parte din portofoliul Societăţii Române de Televiziune, care în prezent este condusă de directorul general interimar Stelian Tănase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici